Zakelijk

VCN Zakelijk Acceptatie treedt op als gevolmachtigd agent voor bekende- en niche verzekeraars. Met onze 15 volmachten richt ons team acceptanten zich op het Midden- en kleinbedrijf.

VCN Zakelijk Acceptatie treedt op als gevolmachtigd agent voor bekende- en niche verzekeraars. Met onze 15 volmachten richt ons team acceptanten zich op het Midden- en kleinbedrijf. Onze acceptanten zijn breed opgeleid. Dit heeft als voordeel dat je met al jouw vragen bij één acceptant terecht kunt. Met “VCN op Maat” is het mogelijk om heel eenvoudig offertes aan te vragen. Je ontvangt dan snel de gewenste offerte.

Speciale branche proposities

Ook voor specifieke doelgroepen kan je bij VCN Zakelijk terecht. Denk hierbij aan ons nieuwe VVE cover of onze garagepropositie. Vind hier ons totale zakelijke productoverzicht.

Ook Beurs en Provinciaal

Kunnen we een risico niet kwijt in onze volmacht, dan schakelen we direct door naar onze eigen collega’s van VCN Beurs of de provinciale markt. Het is niet voor niets dat VCN Zakelijk de klant de best uitgeruste intermediair gunt.

Wil je graag meer weten over onze zakelijke mogelijkheden, laat het ons weten en vul onderstaande contactformulier in of bel ons voor een afspraak.

Contact gegevens

Samen zorgen we voor
een goed belegde boterham