Werken bij VCN Verzekeringen

We zijn een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus en hebben een onafhankelijke positie ingenomen. Om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe doelen te realiseren, hebben we continu nieuwe talenten nodig. Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden?

Bekijk dan onze openstaande vacatures voor onze vestigingen in Nuenen, Goes, Spijkenisse en Rijssen

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of er ook voor jou een leuke baan tussen staat! Staat er momenteel niks tussen voor je? Laat dan een open sollicitatie achter en we nemen contact met je op!

Stel je vragen aan onze recruiter Melissa Raijmakers
Tel: 06 420 88 453 of stuur een mail naar recruitment@vcn.nl

Ambieer jij een carrière in de IT? Klik voor de mogelijkheden op de knop hiernaast. 

Onze collega's over VCN

Na mijn opleiding was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij VCN gevonden! Samen met collega’s gaan we de uitdaging aan om risico’s juist te beoordelen en voorwaarden door te spitten. Het zijn de afwisseling en uitgebreide inhoud die het werk zo leuk maken!

Steffi van den Eijnde
Acceptant VCN

Het grootste pluspunt van VCN zijn de collega’s. De sfeer is hier helemaal in orde! Het werk is afwisselend en je krijgt mooie kansen. Zo ben ik nu bezig met het opleiden van collega’s in de schadebehandelingswereld. Heel gaaf om te doen en om mensen te zien ontwikkelen en groeien!

Danny van Dooren
Schadebehandelaar VCN

Vacatures

24-40 uur

Nuenen

Hbo/mbo

32-40 uur

Nuenen

Hbo/mbo4

32-40 uur

Nuenen

Hbo+/wo

24-40 uur

Nuenen

Mbo

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie