Verzekeringen

Schadeverzekeringen vormen voor veel intermediairs de basis van hun portefeuille. Met vele volmachten en provinciale agentschappen bieden we toegang tot 99% van het productaanbod binnen de branche.

VCN is sinds 1993 actief als serviceprovider op het gebied van verzekeringen. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij (financieel) adviseurs volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Versterken jouw onafhankelijk financieel advies

Wij waarborgen de onafhankelijkheid van het intermediair door toegang te bieden tot de producten en diensten van alle gerenommeerde banken en verzekeraars.
VCN staat met ruim 300 medewerkers klaar voor het intermediair. Met één telefoontje hebben onze relaties toegang tot alle expertises die nodig zijn. Onze medewerkers weten wie je bent, luisteren en helpen je verder. Dit maakt onze samenwerking persoonlijk, één van onze kernwaarden.

Bieden toegang tot 99% productaanbod

Schadeverzekeringen vormen voor veel intermediairs de basis van hun portefeuille. Met vele volmachten en provinciale agentschappen bieden we toegang tot 99% van het productaanbod binnen de branche. Hiermee kan jij nog makkelijker een concurrerende premie aanbieden. VCN biedt totaalpakketten voor de particuliere en zakelijke markt.

Toegang automatiseringsmodel

Via ons extranet is het mogelijk om 24/7 premies te berekenen. Ook heb je de mogelijkheid om direct de schadeverzekeringen aan te vragen.
Met ons automatiseringsmodel is het mogelijk om de verzekeringen automatisch in jouw administratie te verwerken.
Je hebt voor alle schadeproducten, van verschillende verzekeraars, bij VCN slechts één rekening-courant.

Vul onderstaand contact formulier in voor een advies op maat.

Contact gegevens

Samen zorgen we voor
een goed belegde boterham