VCN Onderneemt Show 2022

Ben jij hongerig naar meer kennis?

Dan mag je de VCN Onderneemt Show dit jaar niet missen! Op woensdag 20 april 2022 komen we weer live samen in theater Markant te Uden. Dit jaar organiseren we in de ochtend speciaal voor onze adviseurs diverse kennissessies. Hier wordt dieper ingegaan op onderwerpen die nú spelen in ons werkveld en waar we als branche mee aan de slag kunnen.

Kennissessies Verzekeringen:

  • Lastige particuliere risico’s in beeld (in co-creatie met a.s.r.)
  • Zakelijk risicomanagement (in co-creatie met Avans+)

Kennissessies Hypotheken:

  • Onderscheiden met ondernemers
  • Maatwerk in hypotheken

Het programma

De kennissessies worden opgevolgd door een lunch waar ook de overige relaties bij aansluiten. Na de lunch zal het plenaire gedeelte van start gaan in onze pop-up theaterbrasserie ‘De goed belegde boterham’. Het programma staat wederom onder leiding van presentatrice Anne-Marie Fokkens. Dit jaar wordt zij ondersteund door een dynamische buzzmaster, die stellingen toetst in het publiek en Stefan Bell, Harrie-Jan van Nunen en Henri Veldsink vraagt om een eerste reactie. Natuurlijk mag ook Robèrt van Beckhoven in deze brasserie niet ontbreken. De dag wordt afgerond met een netwerkborrel.

Aanmelden

Meld je nu aan op de registratie-website van onze VCN Onderneemt Show en reserveer jouw plek bij het kennis-en netwerkevent van 2022!