Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de bak. Maar je wilt ook de ruimte krijgen om te ontdekken waar jouw talenten liggen én dit het liefst samen met nog meer leeftijdsgenoten. Dat kan bij VCN. Met een speciaal ontwikkeltraject op maat kun jij je ontwikkelen tot een echte Financieel specialist.

Waarom een traineeship bij VCN?

 • We geven je inzicht in jouw talenten; We starten met een assessment waardoor jij inzicht krijgt in jouw talenten en beeld krijgt bij jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Samen bepalen we jouw ontwikkelpad. Dit is voor ons echt maatwerk!
 • Samen zorgen we er voor dat jij kan bouwen aan een ijzersterk CV
 • We bieden een unieke combinatie van zekerheid en afwisseling
 • En dat allemaal in een fijne werksfeer met regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes. Proost 😉

Nu al nieuwsgierig geworden, laat het dan weten via onderstaande button, dan vertellen we je graag persoonlijk meer over de mogelijkheden.

Ontdek jouw talenten, doe vrijblijvend de online scan

Wat is jouw talent en waar ben je goed in?  Met deze online scan ontdek je binnen een paar minuten wat je skills zijn en bij welke beroepen deze vaardigheden het beste van pas komen.  Vul hem gratis in en ontdek je unieke talenten!

Starten bij VCN

Tijdens de traineeships van VCN draait alles om jouw ontwikkeling. Als trainee ga je bij ons aan de slag met zowel je kennis inhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. Binnen twee jaar ontdek je waar jouw talenten liggen binnen het accepteren, behandelen en beheren van verzekeringen en schades. En waar leer je dat het beste? Niet in de studiebanken, maar gewoon meteen voor het ‘echie’ in de praktijk. Je leert bijvoorbeeld risico’s te accepteren voor diverse verzekeringsmaatschappijen en hoe je een schade moet beoordelen en behandelen.  Tijdens het traineeship word je natuurlijk begeleid door een vakspecialist en organiseren wij bijeenkomsten waar alle trainees samenkomen om inhoudelijke casussen te bespreken. Bij de start van het programma koppelen we je aan een coach, die jou gaat helpen in de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden, om zo tot een echte professional uit te  groeien.

Ons talentprogramma bestaat uit:

 • Maandelijks een individuele coachsessie en een bijeenkomst met andere trainees; Deel je ervaringen en leer van elkaar, ga daarnaast ook aan de slag met projecten om tot een oplossing te komen voor een uitdaging binnen de organisatie.
 • Meeloop- en meewerkdagen; Verbreed je kennis als professional door mee te werken op diverse afdelingen.
 • Vakdiploma’s behalen en masterclasses volgen; Blijf jezelf ontwikkelen door het behalen van certificaten op onze kosten en het bijwonen van masterclasses.
 • Veel leren, maar vooral veel lachen! Leef jezelf uit tijdens ons vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, trainee-bijeenkomsten en deel ervaringen met elkaar op de inhoud maar zeker ook voor de fun.

Wanneer jij het VCN traineeship succesvol hebt afgerond, ken je alle ins & outs van particuliere verzekeringen. Vervolgens bepalen we met elkaar wat jouw volgende stap binnen VCN zal zijn, passend bij je ambitie en kwaliteiten. Zo kun jij je bij VCN verder ontwikkelen tot een echte verzekeringsspecialist, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om je op andere werkgebieden te kunnen verdiepen!

Wat bied jij?

Jij bent ondernemend, integer, betrokken en relatiegericht. Dat komt mooi uit, want dat zijn tevens onze kernwaarden! Je staat in de startblokken van je carrière en herkent jezelf in de onderstaande checklist:

 • Een afgeronde HBO of WO diploma;
 • De drive om te blijven leren en de verzekeringsbranche eigen te maken;
 • Communicatief sterk, sociaal en ondernemend;
 • Je kunt goed samenwerken en zowel intern als extern relaties opbouwen.
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een marktconform salaris waarbij je in het eerste jaar al een aantal serieuze salarisstappen maakt;
 • 29 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ben je regelmatig in de sportschool te vinden? Dan betaalt VCN een deel van je abonnement;
 • De vrijheid om na het traineeship zelf jouw carrièrepad (het liefst binnen VCN) te bepalen en te kiezen wat jouw volgende stap zal zijn, passend bij je ambitie en kwaliteiten.
 • In ons bedrijfsrestaurant heb je een ruime keuze uit gezonde maaltijden, maar zijn er ook lekkere broodjes kroket;
 • Ons kantoor ligt in Nuenen, naast Eindhoven. Het is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. (Vanuit Centraal Station Eindhoven 15 minuten met de bus en 5 minuten wandelen).

Enthousiast geworden?

Dan kijken we er naar uit om kennis met je te maken. Laat je gegevens via deze link achter en onze recruiter Melissa Raijmakers neemt contact met je op. Wil jij direct inzicht in jouw talentontwikkeling? Dat kan via onderstaande button!

Heb je andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via recruitment@veldsink.nl of via 06-42088453.