Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

De VCN Onderneemt Show gaf de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst een nieuw en energiek programma, waarin diverse gespreksblokken en intermezzo’s elkaar afwisselden.

Start met Rolf van der Beek

Rolf van der Beek trapte als dagvoorzitter de bijeenkomst af. Het verzoek aan het publiek was om te gaan staan en een selfie te maken met je buurman en deze te e-mailen. Hier werd volop gebruik van gemaakt.

Aankondiging van Jan Veldsink

Na deze kick-off kondigde Jan Veldsink aan zichzelf promotie te hebben gegeven; hij wordt commissaris van Veldsink Groep. Jan Veldsink treedt af als algemeen directeur en geeft het stokje over aan de volgende generatie Veldsink.

Ontwikkelingen Verzekeringen & Hypotheken

Vervolgens voerde Rolf van der Beek een tafelgesprek met de directeuren van VCN Stefan Bell en Maurice van der Putten. Diverse thema’s passeerden de revue waaronder productontwikkeling, automatisering en de ervaringen van Maurice als nieuwe directeur bij VCN. Ook sloten Harrie-Jan van Nunen en Wim Jansen aan om de plannen voor VCN Hypotheek Service te delen met de zaal.

Terugblikken met Marcel Stevens

Na een korte break werden alle gasten uitgenodigd voor een interactieve sessie, waarin het publiek een aantal stellingen werd voorgelegd. Een mooi moment om de verschillende meningen in de zaal te toetsen. Vervolgens gaf Richard van Hooijdonk zijn visie over trends in ondernemen. Als afsluiter verzorgde Marcel Stevens nog een komische wrap-up van de show. De bijeenkomst werd traditiegetrouw afgesloten met een gezellige borrel.

Van deze dag zijn natuurlijk ook foto’s gemaakt, klik hier om alle foto’s te bekijken.