Verzekerd via VCN

Vragen? Neem contact op met uw financieel adviseur

Wij werken samen met uw adviseur en nemen administratieve werkzaamheden uit handen.
Daarom incasseren wij premies namens uw adviseur en versturen wij brieven.

Heeft u vragen over uw financiële producten of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met uw financieel adviseur.

Verzekeringskaarten

Bent u benieuwd naar de dekking van een verzekering? Op de Verzekeringskaart vindt u in één oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct. Het gaat daarbij niet alleen om wat er vergoed wordt, maar ook om de belangrijkste uitsluitingen en eventueel andere relevante informatie. De Verzekeringskaart is een eenvoudige en visuele weergave van de polisvoorwaarden. De kaarten zijn via onderstaande button te bekijken.

Bekijk alle verzekeringskaarten

Veelgestelde vragen bij uw nieuwe voorwaarden

Heeft u van ons een brief of e-mail ontvangen waarin staat dat u nieuwe voorwaarden krijgt? Dan kunt u hier de antwoorden lezen op de meest gestelde vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen

Internationaal verzekeringsbewijs (Groene kaart)

In de meeste Europese landen is de digitale versie van de groene kaart toegestaan.
Er zijn uitzonderingen zoals Albanië, Bosnië Herzegovina, Iran, Israël, Marokko, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Oekraïne, Servië, Tunesië, Turkije en Wit Rusland. Als u met uw motorrijtuig naar één van deze landen reist, neem dan contact op met uw adviseur voor het opvragen van het verzekeringsbewijs.

Landenoverzicht  groene kaart

Geen dekking
Let op! Is het land van bestemming op het verzekeringsdocument doorgekruist, dan is er ook geen dekking als uw verzekeringsbewijs is afgedrukt op groen papier.

Doelgroepomschrijvingen

Wilt u eenvoudig checken of een product geschikt is voor u? Raadpleeg dan de volgende documenten.

Doelgroepomschrijving Particuliere Verzekeringen

Doelgroepomschrijving Zakelijke Verzekeringen

Vragen en antwoorden bij een schade afhandeling

Heeft u een schade en wilt u weten hoe VCN deze in behandeling neemt? Dan kunt u hier de antwoorden lezen op de meest gestelde vragen.

Vragen en antwoorden bij een schadeafhandeling 

De Nederlandse vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA)

De Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA), is dé brancheorganisatie voor gevolmachtigde assurantiebedrijven. In onderstaand document kunt u hier meer over lezen en wat uw financieel dienstverlener als gevolmachtigd agent voor u kan betekenen.

Bekijk hier het document

Klachtenregeling

VCN streeft ernaar om samen met de adviseur de belangen van relaties te behartigen. Wanneer u vindt dat dat niet het geval is, vernemen wij dat graag.

Lees alles over de klachtenregeling