Trainee Verzekeringen (Volmachtbeheer)

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Ben jij op zoek naar de ideale manier om jezelf te ontwikkelen tot een inhoudelijk sterke verzekeringsprofessional?

Wil jij jouw carrière in de verzekeringswereld graag een vliegende start geven? Als trainee verzekeringen bij VCN krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een inhoudelijk expert op het gebied van schadeverzekeringen. Ben jij net klaar met je opleiding (minimaal hbo) of ben je toe aan een tweede stap in je loopbaan? Dan bieden wij een uitdagende functie waarin praktijkervaring en verzekeringstechnische opleidingen hand in hand gaan.

Jouw Job

Als Trainee Verzekeringen ga je in een paar jaar ervaring opdoen met verschillende onderdelen van het verzekeringsvak, bekeken vanuit de kant van de service provider. Op die manier wordt je klaargestoomd voor een rol als medewerker volmachtbeheer bij VCN. De hoofdtaak van de afdeling volmachtbeheer is het beheer van de volmachten. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit interne controles, uitvoeren van risico/oorzaakanalyses, je geeft (beleidsmatige) adviezen en coacht je collega’s van de operationele afdelingen.

Jouw ontwikkeling

Samen met jou gaan we bepalen wat jouw persoonlijke ambities en doelstellingen zijn. We bieden geen standaardprogramma, maar een op jou afgestemd ontwikkeltraject. Je gaat begeleiding krijgen van jouw ervaren collega’s op de afdeling volmachtbeheer. Naast ‘learning-on-the-job’ krijg je ook de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen, zoals Wft’s en het diploma Gevolmachtigd Agent, te behalen op onze kosten. Dit is de ideale manier om kennis te maken met het verzekeringsvak en jezelf te ontwikkelen tot een inhoudelijk sterke volmachtbeheerder.

Wie ben jij?

Je bent een hbo of wo starter die affiniteit heeft met de financiële dienstverlening en graag carrière wil maken op het gebied van volmachtbeheer. Je houdt ervan om analytisch bezig te zijn en je bezit daarnaast over een gezonde dosis overtuigingskracht. Verder herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je hebt minimaal een hbo diploma in een economische of financiële richting;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van de Wft’s Basis en Schade Particulier;
  • Je hebt al 1 á 2 jaar ervaring opgedaan met verzekeringen (via stage, bijbaan of eerste baan);
  • Je bent sterk in het bekijken van processen en in het mee krijgen van je team én de organisatie in verbeteringen/veranderingen;
  • Je staat stevig in je schoenen zodat je jezelf kunt ontwikkelen tot volwaardig gesprekspartner voor zowel je externe klant als de interne organisatie.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Als trainee verzekeringen kom je terecht op de afdeling volmachtbeheer, een team van zestien personen binnen een organisatie met ruim 230 medewerkers. In het team streven we naar een optimale samenwerking tussen VCN en de volmachtgevers. We zorgen dat de volmachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening en we functioneren in die samenwerking als sparringpartner. Ons motto ‘samen ondernemen’ komt in ieder contact terug!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf en je collega’s de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden daarnaast het volgende:

  • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
  • De kans om vaktechnische opleidingen zoals Wft’s en het diploma Gevolmachtigd Agent te behalen op onze kosten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?