Teamleider Verzekeringen

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Ben je een stevige verzekeringsprofessional en enige jaren geleden doorgegroeid naar een leidinggevende functie? Lees dan snel verder, want VCN is op zoek naar een nieuwe teamleider. Wil jij vanuit een helicopterview het team analyseren en naar een hoger niveau brengen? Dan is dit de functie voor jou!

Jouw Job

Als Teamleider ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen van de afdeling. In de dagelijkse aansturing word je ondersteund door 1 of 2 teamcoördinatoren. Zij zijn je rechterhand als het gaat om dagelijkse zaken als coördinatie en planning. In de rol van Teamleider Verzekeringen ben je verantwoordelijk voor de volgende resultaatgebieden:

 • Teambeleid;
  Je stelt teamplannen op en stuurt op de realisatie.
 • Leidinggeven;
  Naast het leidinggeven, ben je gericht op coaching, beoordeling en ontwikkeling van medewerkers.
 • Werkprocessen;
  Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen en procedures.
 • Projectmatig werken;
  Je bent projectleider van teamprojecten en/of teamoverstijgende projecten.

Wie ben jij?

Jij bent een energiek persoon en voelt je sterk verantwoordelijk voor het behalen van teamresultaten. Je hebt aantoonbare ervaring met het leiden van verbeterprojecten en bent in staat om VCN op alle niveaus, zowel intern als extern, te vertegenwoordigen. Je bent in staat om het organisatiebeleid te vertalen naar een operationele uitvoering.  Je werkt en denkt klantgericht en geeft het juiste voorbeeld aan je team.

Verder herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je beschikt over een relevant hbo diploma;
 • Je hebt voldoende kennis van verzekeringen opgedaan;
 • Je bent in het bezit van Wft Schade Zakelijk;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende positie in een operationele omgeving.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf en met trots kunnen we melden dat 850 tussenpersonen vertrouwen op onze dienstverlening. Hierin zijn 50 vestigingen van onze zusterorganisatie Veldsink Advies meegenomen.  De 6 Teamleiders die rapporteren aan de Operationeel Manager, spelen een belangrijke rol in de ontwikkelingsfase van de organisatie/afdeling. De zes teams zijn verschillend qua grootte en vragen allemaal een unieke aanpak in aansturing. De samenstelling varieert van 11 tot 23 teamleden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van je leidinggevende skills. Je wordt ondersteund in je werkzaamheden door onze Operationeel Manager, met wie je intensief samenwerkt om de beste resultaten te behalen, zowel op inhoud als op teamcohesie.

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in onze werknemers met persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Dit kunnen we als volgt concreter maken:

 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.
 • 29 vakantiedagen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?