Teamleider Provinciaal

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van 34 medewerkers (van de afdeling ‘Provinciaal’) in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een onze leidinggevende functie wilt zetten!

Jouw Job!

Omdat je wordt betrokken bij verschillende facetten van onze dienstverlening, ben je nauw betrokken bij je teamleden, het managementteam en bij diverse verbeterprojecten binnen Veldsink Groep. Vanuit jouw proactieve houding pak je de uitdaging op om het team sterk te positioneren binnen VCN én bij onze klanten; dus zowel intern als extern. Naast het hebben van een hoge NPS scoren, vinden wij het minstens zo belangrijk dat onze collega’s optimaal hun werk kunnen doen. Hiervoor ga je wezenlijk bijdragen aan ieders werkplezier en ben je scherp op de ontwikkeling van jouw team.

Krachtig anticiperen op de verdere groei van ons marktaandeel vind jij daarnaast een hele gave uitdaging waar je jouw tanden graag in zet. Wellicht moet je een bepaald proces anders in gaan richten? Werkt de huidige manier van werken nog optimaal gezien de groei van het klantenbestand? Zijn er medewerkers met kwaliteiten die je voor een bepaald project in kunt gaan zetten? We gaan uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren. Tegelijkertijd bieden we je natuurlijk ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. Samen groeien noemen we dat! Een typische werkweek bevat, naast de bovengenoemde punten, de volgende taken en werkzaamheden:

 • Inhoudelijke en procesmatige verantwoordelijkheid nemen voor stabiele prestaties van de afdeling;
 • Het implementeren van nieuwe systemen en digitaliseringsmogelijkheden;
 • Het beheersen van het juiste evenwicht tussen kosten, (rendement) betalingsstromen, klant en efficiency;
 • Het versnellen van migratie en integratieproces van nieuwe klanten;
 • Het zorgen voor een verdere vereenvoudiging van onze diensten;
 • Het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan operationeel en tactisch beleid van VCN, inclusief het actief zoeken naar synergievoordelen met andere teamleiders;
 • Het ontwikkelt provinciaal mede met de stakeholders binnen en buiten de Veldsink Groep.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke persoonlijkheid die vaardig is in het leidinggeven aan een team. Je bent een peoplemanager en je bent in staat om de gehele provinciale keten te vertegenwoordigen. Je bent gericht op het aanbrengen van verbetering, organiseert effectief de werkzaamheden, werkt en denkt klantgericht en geeft het juiste voorbeeld aan je team. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • HBO werk- en denk niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier/Zakelijk, of bereid deze diploma’s te behalen;
 • Je hebt kennis van verzekeringen opgedaan middels concrete werkervaring in het vak en hebt tevens ervaring in leidinggeven;
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het resultaat en handelt daar ook naar;
 • Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent in staat om het organisatiebeleid te vertalen naar een operationele uitvoering;
 • Je bent in staat om een team te coachen en te stimuleren om gezamenlijk de gewenste resultaten te behalen.

Wie zijn wij?

VCN is een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus, hebben een onafhankelijke positie ingenomen en zijn sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. We geloven in de kracht van persoonlijk advies en omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich juist richten op het adviseren van hun eigen klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.


Team Provinciaal
Onze klanten ontzorgen wij in de gehele keten van aanvraag, wijziging, verlenging en controle. Van alle collega’s wordt verwacht dat men inzicht heeft in het proces; “geen kunstje maar kennis”! Binnen ons sterk groeiende bedrijf zijn we bezig met de digitale transformatie van onze dienstverlening. Hierdoor worden we wendbaarder, efficiënter en in staat om onze dienstverlening naar het “next level” te brengen. We doen dat samen met onze overige VCN collega’s en vaak in coproductie met onze collega’s van Veldsink Advies. Het team kent een uitgebalanceerde mix van ervaring en jong talent, heren en dames. Belangrijke kenmerken zijn eigenaarschap, flexibiliteit en verantwoordelijkheid.


VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen met in totaal meer dan 1300 medewerkers. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van je leidinggevende skills. Je wordt ondersteund in je werkzaamheden door onze Operationeel Manager, met wie je intensief samenwerkt om de beste resultaten te behalen, zowel op inhoud als op teamcohesie. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in onze werknemers met persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

29 vakantiedagen;
Een goede pensioenregeling;
Reiskostenvergoeding;
Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
Voordeliger sporten;
Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?