Teamleider Particuliere Acceptatie

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Dat jij echt alles op alles zet om het beste uit je team te halen, vinden wij passen bij onze kernwaarden. Samen met jouw mensgerichtheid, werkervaring in het vak en jouw scherpe commerciële inzichten kunnen wij onze klanten en werknemers écht verder helpen.

Jouw job!

Jij gaat vanuit een helicopterview het team analyseren en naar een hoger niveau brengen. Je wordt namelijk eindverantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen van de afdeling. In de dagelijkse aansturing word je ondersteund door meerdere teamcoördinatoren. Zij zijn je rechterhand als het gaat om dagelijkse zaken als coördinatie en planning. Een typische week van onze teamleider bestaat uit het hebben van gesprekken met medewerkers, het bijwonen van overleggen met andere teamleiders en businessline overleggen, het borgen van de kwaliteit en het optreden als aanspreekpunt voor onze klanten bij pittige casussen of dossiers. Jij staat er voor de tussenpersonen én voor de medewerkers. Concreet word je verantwoordelijk voor het:

Teambeleid:

Je stelt teamplannen op en draagt zorg voor de realisatie. Jouw luisterend oor zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van wat er bij de medewerkers speelt, waar zij in kunnen groeien en waar je hen bij kunt ondersteunen. Deze teamplannen zijn gekoppeld aan de strategische doelen van de organisatie.

Leidinggeven:

Je geeft leiding aan de medewerkers, zodanig dat teamdoelstellingen worden gerealiseerd. Je bent gericht op coachen, beoordelen en ontwikkelen van medewerkers.

Werkprocessen:

Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het optimaliseren van processen en procedures ten behoeve van het uitbreiden van onze klantenportefeuille.

Projectmatig werken:

Je bent projectleider van teamprojecten en/of team overstijgende projecten.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke persoonlijkheid die vaardig is in het leidinggeven aan een team. Je bent een peoplemanager vanuit een commerciële inslag en in staat om onze particuliere afdeling te vertegenwoordigen. Je bent gericht op het aanbrengen van verbetering, organiseert effectief de werkzaamheden, werkt en denkt klantgericht en geeft het juiste voorbeeld aan je team. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • HBO werk- en denk niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Particulier, of bereid deze diploma’s te behalen;
 • Kennis van verzekeringen middels concrete werkervaring is een pré;
 • Je hebt ervaring in een hiërarchisch leidinggevende functie;
 • Je voelt je sterk verantwoordelijk voor het resultaat en handelt daar ook naar;
 • Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent in staat om het organisatiebeleid te vertalen naar een operationele uitvoering;
 • Je bent in staat om een team te coachen en te stimuleren om gezamenlijk de gewenste resultaten te behalen.

Over ons

VCN is een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus, hebben een onafhankelijke positie ingenomen en zijn sinds 1993 zijn actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. We geloven in de kracht van persoonlijk advies en omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich juist richten op het adviseren van hun eigen klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen Team Particulier werk je intensief met je collega’s om de klanttevredenheid te verhogen en ervoor te zorgen dat onze relaties intensiever met ons samenwerken. We werken hier in klantteams waarbij ieder klantteam zijn eigen groep klanten heeft waardoor de Klant en de Acceptant elkaar steeds beter leren kennen. Dit vinden we belangrijk omdat we hiermee dagelijks het verschil maken. We hebben een informele cultuur waarbij we elkaar constructief van feedback voorzien om iedere dag een beetje beter te worden. Het team kenmerkt zich door een gezonde mix van ervaren Acceptanten en jonge talenten die we hebben aangenomen op basis van hun competenties. Kortom; we willen samen naar de volgende stap binnen dit team en zoeken een resultaatgerichte peoplemanager die ons hierin gaat helpen!

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen op het gebied van je leidinggevende skills. Je wordt ondersteund in je werkzaamheden door onze Business Manager Particulier, met wie je intensief samenwerkt om de beste resultaten te behalen, zowel op inhoud als op teamcohesie. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in onze werknemers met persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?