Medewerker Telefonie

24-32 uur

Nuenen

Mbo

Jij hebt een klantgerichte houding, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om elke dag veel verschillende personen te spreken. Ben jij daarnaast nieuwsgierig ingesteld en niet bang om door te vragen? Dan is deze functie als medewerker telefonie iets voor jou! Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie, maar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Jouw Job

Je primaire doel is het zorgdragen voor een warm contact voor iedereen die contact met ons opneemt. Onze afdeling Telefonie is er om de bij ons aangesloten klanten (intermediairs) te ondersteunen als ze er even niet uitkomen, niet de juiste route weten of niet de juiste werkwijze hanteren. Wij nemen de klant mee in onze werkwijze, organisatie en systemen! Je verbindt, waar nodig, degene die contact met ons opneemt door naar de juiste persoon of afdeling.

Dit alles doe je in een enthousiast en ondernemend team. Als je de afdeling op loopt, voel je direct de energie die het team uitstraalt. Je komt centraal binnen onze organisatie te staan en daardoor heb je contact met alle afdelingen.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die service hoog in het vaandel heeft staan. Je vindt het leuk om telefonisch in contact te staan met mensen en ze op persoonlijke wijze de juiste weg te wijzen. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal drie dagen per week beschikbaar;
  • Je hebt ervaring met werken in een klantenservice omgeving of vergelijkbaar (pré);
  • Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en servicegericht.

Dit zijn wij

Sinds 1993 is VCN serviceprovider op het gebied van Schade- en Inkomens­verzekeringen. Met zo’n 250 collega’s zorgen wij voor een optimale dienstverlening voor onze klant: het intermediair. VCN Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid zijn hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle werknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en we staan open voor ieders eigen initiatieven. Ook bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl of 06-12404511.

Interesse gewekt?