(Senior) ICT Beheerder

40 uur

Nuenen

Hbo

Wij zijn VCN, serviceprovider voor de assurantie intermediair met als doel om samen met de samenwerkende intermediairs onze klanten optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor onze IT Front Office zijn we op zoek naar een (senior) ICT beheerder. Ben jij een inspirerend teamlid en een verbinding zoekende collega? Een professional die begrip heeft voor zowel de gebruikers in de business als jouw technische collega’s binnen het IT team?
Oftewel: ben je een beheerder die snapt dat de business processen door IT worden ondersteund en niet andersom? Dan is dit de functie voor jou!

Jouw job!

Kwaliteit, prestaties en groei. Dat zijn specifieke uitdagingen voor onze IT afdeling. Het team levert diensten aan acht zusterbedrijven binnen de Veldsink Groep, verspreid over het zuiden, oosten en noorden van Nederland. In totaal meer dan 1000 gebruikers die vertrouwen op onze dienstverlening.

Je primaire verantwoordelijkheid richt zich op de telefonie en email domeinen. Voor beiden werken we zowel met een lokale als SaaS setup. Binnen jouw expertise gebieden heb je alles op orde en neem je collega’s op sleeptouw. Daarin ondersteun je hen vanuit je eigen ervaring bij het bedenken en doorvoeren van technische- en procesverbeteringen.

Gelijktijdig draag je bij aan het creëren van een cultuur waarin teamleden elkaar willen en kunnen ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Heb je tijd over? Dan help je te automatiseren, innoveren en vooral continu verbeteringen aan te brengen in alles wat we samen doen. Als je kansen pakt, krijg je de ruimte. Denk hierbij aan ondersteuning van processen, compliance, beveiliging en samenwerken.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Klantvragen analyseren, oplossen en wanneer nodig escaleren
  • Opvolgen van incidenten
  • Voorbereiden en uitvoeren van wijzigingen
  • Richtlijnen/procedures opstellen en implementeren
  • Uitwerken van verbetervoorstellen (ontwerp/bouw)
  • Voortgang en kwaliteit bewaken van je eigen werkzaamheden

Wie ben jij?

Je organiseert je eigen werkzaamheden, bent nauwkeurig, snapt de technische samenhang voldoende, hebt discipline en kunt helder communiceren over je werk. Je werkt graag in een ‘vrije’ omgeving, maar weet dat sommige zaken strak geregeld moeten zijn en ziet dat als de normaalste zaak van de wereld. Je houdt overzicht en geeft prioriteiten aan verschillende taken. Ook weet je jouw weg naar andere afdelingen te vinden. Werken in teams met een grote diversiteit aan karakters en verschillen in vak volwassenheid is voor jou niet nieuw. Verder herken jij jezelf in de onderstaande kenmerken en gevraagde ervaring:

  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo opleiding bedrijfskundige informatica of gelijkwaardig. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief, gedreven, resultaat- en klantgericht
  • Je hebt kennis van beheermethoden en -technieken, bij voorkeur ITIL
  • Je hebt ervaring met een Terminal Server omgeving, lokale PBX en hosted VoIP
  • Je weet je weg goed te vinden binnen Microsoft Office 365 Business Essentials
  • Je voelt je beter thuis in een familiebedrijf dan bij een multinational

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?