Schadebehandelaar Tussenpersoon

32-40 uur

Nuenen

Mbo/hbo

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op gebied van Schadebehandeling voor zowel de particuliere als de zakelijke klant? En vind jij het leuk om klantcontact te hebben? Dan komen wij graag met je in contact om te kijken of jij ons team kan versterken!

Jouw Job!

Als schadebehandelaar kom je terecht in ons team Schade Support. Je bent het verlengstuk van de tussenpersoon op het gebied van schades. In dit team verzorg je de schadebehandeling voor diverse bij ons aangesloten tussenpersonen. Je bent werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke relaties van de tussenpersonen en het spreekt voor zich dat je op proactieve wijze ondersteunt. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Telefonisch contact met de tussenpersonen, klanten daarvan en verzekeraars;
 • Het begeleiden, coördineren en bewaken van de schadebehandeling;
 • Behandelen van schades binnen onze schaderegelingsbevoegdheid.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional. Je bent een positieve teamspeler die beschikt over inlevingsvermogen en je kan dit goed uitleggen aan de klant of verzekeraar. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon of bij een andere serviceprovider.

 • Je bent minimaal in het bezit van een Mbo-diploma in combinatie met een Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk is een Pré;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de schadebranche;
 • Je hebt een ‘drive’ om op een proactieve wijze de klant te ondersteunen, je in te leven en mee te denken met de klant;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling.

Wie zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Je valt onder het Support team van 4 enthousiaste collega’s. De totale schade afdeling waar je bij komt te zitten bestaat uit 21 collega’s. Die zich allemaal bezig houden met het behandelen van schades. Het schade team is onderverdeeld in vier verschillende branches: motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en varia. Al deze collega’s kunnen je helpen op de schades goed te beoordelen en uit te leggen aan onze klanten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?