Schadebehandelaar Schade Support

32-40 uur

Nuenen

Mbo4+

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op gebied van Schadebehandeling voor zowel de particuliere als de zakelijke klant? En vind jij het leuk om klantcontact te hebben? Dan komen wij graag met je in contact om te kijken of jij ons team kan versterken!

Jouw job!

Als schadebehandelaar kom je terecht in ons team Schade Support. Dit team heeft een unieke positie binnen VCN, wij zijn namelijk het enige team dat direct met de consument schakelt! Dit doe je namens de tussenpersonen (onze klanten) waar VCN voor werkt. Wanneer een tussenpersoon zelf (tijdelijk) geen schadebehandelaar beschikbaar heeft, kan deze hiervoor VCN inschakelen. Jij wordt dus het verlengstuk van de tussenpersoon op het gebied van schades en verzorgt in deze rol de schadebehandeling voor de aangesloten tussenpersonen. Je bent werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke relaties van de tussenpersonen en van nature ondersteun je hen op een proactieve wijze. Dat je kan werken met een heel scala aan verschillende volmachten maakt jouw werk extra leuk en uitdagend!

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan grotendeels uit:

 • Telefonisch contact met de tussenpersonen, hun klanten en verzekeraars;
 • Het begeleiden, coördineren en bewaken van de administratie rondom de schadebehandeling;
 • Behandelen van schades binnen onze schaderegelingsbevoegdheid.

Wie ben jij?

Jij bent een communicatief vaardige verzekeringsprofessional die uitgedaagd wil worden op de inhoud. Mensen omschrijven jou als een positieve teamspeler waar ze graag mee samenwerken. Jouw inlevingsvermogen kun je goed overbrengen aan de klant of verzekeraar. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon of bij een andere serviceprovider en herken je jezelf in meerdere van de onderstaande punten:

 • Je heb een mbo4+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt reeds werkervaring opgedaan in de schadebranche;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van de diploma’s wft Basis, wft Schade Particulier en wft Schade Zakelijk is een pré. Als je ze nog niet hebt, dan ben je bereid deze diploma’s te behalen. Wij faciliteren je graag daarmee middels onze academy: www.veldsinkacademy.nl.

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen de schadeafdeling van VCN heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

Je valt onder het Support team waar nu drie enthousiaste collega’s in zitten. De totale schade afdeling waar je bij komt te zitten bestaat uit 30 collega’s. Zij houden zich allemaal bezig met het behandelen van schades. Het schade team is onderverdeeld in vier verschillende branches: motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en varia. Al deze collega’s kunnen je helpen op de schades goed te beoordelen en uit te leggen aan onze klanten. We hebben coördinatoren binnen het team aangesteld die je helpen op de inhoud en op het door ontwikkelen van je vaardigheden.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?