Schadebehandelaar Multibranche

40 uur

Hoogeveen

Mbo/Hbo

Voor de BV Cascade in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een schadebehandelaar multibranche. Jij bent een communicatief sterke verzekeringsprofessional die uitdaging ziet in het analyseren en oplossen van problemen. Je hebt een onderzoekende instelling en wil op basis van feitelijke informatie bepalen of mensen recht hebben op een uitkering rondom hun schade. Je werkwijze laat zich het beste omschrijven als uiterst precies en je bent goed in het zorgvuldig bestuderen van gegevens. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Job

Als schadebehandelaar bij Cascade ben je het eerste aanspreekpunt voor aangesloten tussenpersonen, particuliere klanten en zakelijke klanten (MKB en groter) op het gebied van schades in de volmacht. Naast volmacht schades behandelen wij ook provinciale- en beurs schades. Met je creativiteit probeer je de schade op het gebied van brand, aansprakelijkheid of motorrijtuigen binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Zelfstandig, efficiënt en klantgericht afhandelen van alle voorkomende schademeldingen;
 • Voorlichting geven aan de klant en de tussenpersoon, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • Het onderhouden van contacten met klanten, maatschappijen en derden;
 • Het uitkeren van schades;
 • Meedenken over manieren om de processen te verbeteren.

Wie ben jij?

Jij bent als schadebehandelaar in staat om jezelf te positioneren als sparringpartner voor adviseurs van bij ons aangesloten tussenpersonen. Je weet jouw eigen kennis te combineren met die van de adviseur om samen tot een optimale oplossing te komen. Je beweegt mee waar mogelijk, maar kun ook op je strepen staan wanneer dat nodig is. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
 • In het bezit van Wft’s Basis, Schade particulier en Schade Zakelijk;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met schadebehandeling;
 • Je bent in bezit van aanvullende vakdiploma’s varia en/of motorrijtuigen;
 • Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en servicegericht;
 • Je bent stressbestendig en durft beslissingen te nemen omtrent de afhandeling van schades.

Dit zijn wij

Cascade Verzekeringsgroep is een serviceprovider waar aangesloten verzekeringsadviseurs en overige klanten terecht kunnen voor het offreren, aanvragen en administreren van alle mogelijke schadeverzekeringen. Als Schadebehandelaar ga je werken vanuit ons kantoor in Hoogeveen. Daar wordt je welkom geheten in een enthousiast team bestaande uit 10 collega’s.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en we staan open voor ieders eigen initiatieven. Ook bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 06-12404511.

Interesse gewekt?