PHP-Developer

40 uur

Nuenen

Hbo

VCN ontwikkelt haar eigen online software voor advieskantoren waarmee alles met betrekking tot verzekeringen geregeld kan worden. Het hele proces van een eerste berekening / advies tot het afhandelen van schades wordt door onze systemen gedaan. Meer dan 900 advieskantoren maken hiervan gebruik en zorgen voor een miljoenenomzet via ons online kanaal. De rol van de verzekerde wordt hierin steeds prominenter: schademelden via een mobiele site / applicatie, even snel een reisverzekering afsluiten, etc.

Een ogenschijnlijk simpel product (verzekeringen) komt op onze afdeling tot leven door de verscheidenheid aan systemen die een rol spelen in dit proces & de manier we waarop we deze systemen tot een volwaardig modern systeem combineren. Wil jij hierin een belangrijke rol spelen? Dan komen we graag met jou in contact!

Jouw Job

Onze systemen zijn sterk webservice gericht en worden zo ontwikkeld dat ze schaalbaar zijn of worden. Dit is noodzakelijk vanwege onze visie en de sterke groei die we doormaken. We maken onder andere gebruik van de volgende technieken en talen: PHP, JAVA, Javascript, Node.js, Websockets, MongoDB, RethinkDB, MySQL, Memcache, SOAP, (JSON-)RPC, Job Queues.

Enkele uitdagingen die we bijvoorbeeld hebben?

 • Semantic versioned formulieren en rekenregels (modellen en logica)
 • Semantic versioned webservices, samenwerking & onderhoud
 • Grote hoeveelheden data die het liefst realtime beschikbaar moeten zijn
 • Bedrijfsmatige processen analyseren & daarbij het werkelijke probleem oplossen op een overzichtelijke, flexibele en onderhoudbare manier.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die graag samen aan projecten werkt. Je neemt verantwoordelijkheid voor de dingen die je bouwt en houdt ervan om in afrondbare blokken te werken. Een programmeertaal zie je als een tool in plaats van een doel en Git, code standaarden en code reviews zijn voor jou vanzelfsprekend. Je weet daarnaast onderscheid te maken tussen hypes en bruikbare nieuwe technieken. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau met een opleiding op IT gebied
 • Enkele jaren ervaring met PHP, MySQL, HTML, Javascript, CSS
 • Ervaring met webservices is een pré
 • Ervaring met composer en frameworks als Symfony, Laravel e.d. is een pré
 • Meertaligheid ( C# / Java e.d.) is een pré

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Je gaat in een informeel scrum team aan de slag met het ontwikkelen van gave dingen. We kijken regelmatig samen met jou naar je rol binnen het team en of je nog voldoende beloond wordt voor je inspanningen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor eigen initiatieven. Heb jij regelmatig een idee: zou dit zo-en-zo kunnen werken? In overleg is er voldoende ruimte voor dat soort research & development, omdat onze ervaring is dat daar hele gave en nuttige projecten uit kunnen ontstaan.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Voordat je bij ons op gesprek gaat, willen we graag dat je een fictief ‘probleem’ onder de loep neemt. Jij gaat vast nadenken over hoe jij deze opdracht op zou lossen. Tijdens de kennismakingsgesprekken zul je hierover met andere ontwikkelaars in gesprek gaan.

Tijdens het eerste gesprek ga je kennis maken met de Product Owner van ons extranet en de Team Lead van de afdeling Development. Dan wordt besproken wat het team doet en hoe jij daar als kandidaat in past.

Volgt er een tweede gesprek, dan ga je kennismaken met twee ontwikkelaars uit het team zodat je nog verder op de inhoud in kunt gaan en zodat we kunnen ervaren of er een match is met je toekomstige collega’s.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 06-12404511.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?