Oproepmedewerker Polisverzending in Nuenen

Flexibel

Nuenen

Mbo

Vind je het leuk om georganiseerd en gestructureerd bezig te zijn met administratieve werkzaamheden en met het verzorgen van uitgaande post? En ben je op zoek naar een baan die je goed kunt combineren met andere werkzaamheden? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw job!

Als onze nieuwe collega ondersteun je ons bij het administreren, sorteren en verzend klaar maken van de uitgaande post. Omdat we het soms extra druk hebben op de afdeling, kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en onze werkvoorraad word je ingezet. Je werklocatie wordt de Veldsink Campus in Nuenen (adres: De Pinckart 54).

Onder jouw werkzaamheden behoort:

  • Het aanmaken, printen en versturen van polis bescheiden/verzekeringsdocumenten;
  • Het aanmaken, printen en versturen van aanmaningen;
  • De voorraadbeheer van het magazijn in de gaten houden;
  • Het omgaan met de inpak- en frankeermachine en het samenvoegen daarvan via Microsoft Word.

Wie ben jij?

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat secuur te werk;
  • Je bent regelmatig één of meerdere dagen of dagdelen per week beschikbaar;
  • Je woont in de omgeving van Nuenen.

Over ons

VCN is een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus, hebben een onafhankelijke positie ingenomen en zijn sinds 1993 zijn actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. We geloven in de kracht van persoonlijk advies en omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich juist richten op het adviseren van hun eigen klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Over het team

Het team bestaat uit zeven collega’s, waarvan vier vaste krachten en drie oproepkrachten. Zij rouleren in alle werkzaamheden, waardoor er veel afwisseling is en je alle facetten van het werk gaat leren. Samen sturen ze de afdeling aan, in goed overleg zorgen zij dat de werkzaamheden dagdagelijks bij zijn.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

  • Flexibiliteit. In overleg met je team werken wanneer het jou uitkomt;
  • Een afwisselende (bij-)baan;
  • Een leuk en fijn team met een informele werksfeer.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?