Medewerker Verzekeringen Provinciale Prolongatie

32-40 uur

Nuenen

Mbo

Elke dag bij VCN is anders. Letterlijk! Omdat wij snel groeien en mooie uitdagingen hebben op het gebied van de prolongatie, zit er lekker veel variatie in de vragen die je krijgt van onze klanten. Maar wat is prolongatie precies en wat ga je in deze rol allemaal doen? Lees snel verder om er achter te komen!

Jouw job!

Als Administratief Medewerker Prolongatie kom je te werken in een gezellig en hardwerkend team. Je wordt verantwoordelijk voor de administratie rondom de verwerking van de zogenoemde provinciale prolongatie. Wanneer er wordt gesproken van het prolongeren van een verzekering, dan wordt er bedoeld dat een verzekering wordt verlengd. Door middel van overzichten en lijsten die we vanuit ons systeem krijgen, controleer je of alle gegevens juist genoteerd staan voor de prolongatie en of de premies de deur uit kunnen. Daarnaast heb je regelmatig contact met verzekeraars, tussenpersonen/verzekeringsadviseurs en interne collega’s. Met de volgende werkzaamheden ga je dagelijks aan de slag:

 • Het administratief verwerken van de prolongatieoverzichten, deze worden later weer gebruikt voor de controle van de prolongatie;
 • Het helpen van klanten (verzekeringsadviseurs) als ze vragen hebben;
 • Het uitzoeken en oplossen van de verschillen tussen wat de verzekeringsmaatschappij aanlevert en wat er op papier staat;
 • Het archiveren, versturen en digitaal verlengen van verzekeringspolissen;
 • Het meedenken over het optimaliseren van de processen;
 • Het verwerken van de mail en de post voor de afdeling.

Wie ben jij?

Je bent zowel op administratief als op communicatief gebied sterk onderlegd en je kunt door je flexibele houding goed omgaan met veranderingen. Met een scherpe blik kijk je mee naar de processen en denk je mee over het optimaliseren hiervan. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt cijfermatig inzicht;
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Je bent nauwkeurig en secuur;
 • Je bent servicegericht en vriendelijk in je contact met klanten;
 • Je bijt je graag ergens in vast.

Wie zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Het team Prolongatie

Afdeling Prolongatie is sinds kort samengevoegd met afdeling Rekening-Courant. We geloven erin dat deze afdelingen elkaar versterken in de werkzaamheden. Jij zult eerst bij Prolongatie starten, om uiteindelijk ook kennis op te doen van Rekening-Courant. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige functie met genoeg leerontwikkeling.

Team Prolongatie bestaat uit 6 collega’s en team Rekening-Courant uit 9 collega’s. In totaal een team van 15 collega’s, dat wordt aangestuurd door één teamleider.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Opleidingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?