Medewerker Provinciaal

24-40 uur

Nuenen

Mbo

Je bent administratief sterk onderlegd en vindt het leuk om op diverse manieren contact te onderhouden met de bij ons aangesloten tussenpersonen én diverse maatschappijen. Daarnaast wil jij je niet richten op één onderdeel van het vak, maar je wilt bezig zijn met alle werkzaamheden die bij een verzekering komen kijken!

Jouw job!

Als Medewerker Provinciaal ga je werken op onze afdeling Provinciale Verzekeringen. Je verzorgt voor onze klant, het intermediair, de polis administratie. Hierbij onderhoud je zowel telefonisch als via de mail contact met intermediairs en verzekeringsmaatschappijen. Het team waar je in komt te werken bestaat uit 10 collega’s. Iedereen ondersteunt elkaar waar nodig en we streven dat de werkvoorraad niet te hoog op loopt. Mocht dit wel zo zijn, dan zetten we samen de zeilen bij.

Het leuke aan deze functie is dat je, naast de administratieve werkzaamheden waar je verantwoordelijk voor wordt, binnen onze organisatie met veel verschillende partijen contact hebt. Je schakelt met diverse afdelingen binnen VCN, je hebt contact met verzekeringsmaatschappijen en staat klaar met raad en daad voor het intermediair. Als organisatie zijn we vol op in ontwikkeling en dus de afdeling ook! Hierdoor kun je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het proces van de gehele polisadministratie.

Jouw werkzaamheden als Medewerker Provinciaal:

 • Het verzorgen van de administratieve controle, vastlegging en aanpassing van verzekeringsproducten;
 • Het verzorgen van correspondentie met betrekking tot de administratieve afhandeling van alle provinciale polissen;
 • Het inrichten en optimaliseren van de digitale processen.

Wie ben jij?

Jij bent een persoon die op zoek is naar een brede functie. Je bent administratief sterk onderlegd en kunt door je flexibele houding goed omgaan met veranderingen. Met een scherpe blik kijk je mee naar de processen en denk je mee over het optimaliseren hiervan. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je hebt minimaal een mbo4 werk- en denkniveau;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, ondernemend en zet nét dat stapje extra;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je vindt het leuk om met klanten bezig te zijn en hen tevreden te stellen;
 • Je bent in het bezit van de diploma’s wft Basis en wft Schade Particulier. Als je ze nog niet hebt, dan ben je bereid deze diploma’s te behalen. Wij faciliteren je graag daarmee middels onze academy.

Wie zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?