Medewerker Debiteurenbeheer

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Houdt jij ervan om secuur te werk te gaan? Wil je werken in een functie waarbij je in contact staat met vrijwel heel de organisatie? Dan is deze vacature de uitdaging voor jou! Als medewerker debiteurenbeheer ga jij meebouwen aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

Jouw Job

Als debiteurenbeheerder bij VCN bewaak en beheer je op een persoonlijke, resultaatgerichte wijze de debiteurenportefeuille. Je bent sparringpartner voor je collega’s en onze klant, het intermediair. Samen met je collega’s ga je onze afdeling naar een hoger niveau tillen.

Jij bent in staat om een adviserende rol in te nemen tegenover jouw collega’s en de rest van de organisatie. Naast je dagelijkse werk als medewerker debiteurenbeheer, mag je je gaan richten  op verschillende projecten. Een voorbeeld is het doorvoeren van nieuwe betalingsmogelijkheden voor de klant. Of het verkrijgen van inzicht in het betalingsgedrag van onze klanten en risicoanalyses op openstaande posten. Maar ook het opzetten van managementinformatie en de analyse hiervan. Allemaal voorbeelden van ontwikkelingen die binnen ons team spelen, waar jij een rol in mag pakken.

Als persoon streef jij voortdurend naar het optimaliseren en vereenvoudigen van processen. Je bent daarom in staat om werkstromen efficiënt te organiseren en zet, samen met je collega’s, doelstellingen om in concrete resultaten!

Wie ben jij?

Jij bent een medewerker debiteurenbeheer die al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan in het vak. Je krijgt er energie van om je vast te bijten in het verbeteren van processen en het beheren van de openstaande posten, maar je vindt het ook leuk om mee te draaien in de operatie. Als persoon ben jij relatiegericht, communicatief sterk en besluitvaardig. Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande kenmerken:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met debiteurenbeheer, bij voorkeur in de verzekeringsbranche;
  • Je bent ambitieus en wil jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • Je bent bij voorkeur fulltime, maar minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit zijn wij

Sinds 1993 is VCN serviceprovider op het gebied van Schade- en Inkomens­verzekeringen. Met zo’n 250 collega’s zorgen wij voor een optimale dienstverlening voor onze klant: het intermediair. VCN Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid zijn hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle werknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen.

De collega’s uit het team Debiteurenbeheer zijn op zoek naar een echte teamplayer om de afdeling nog verder door te ontwikkelen. Binnen dit team is goed samenwerken richting hetzelfde doel een belangrijke voorwaarde. Als nieuwe medewerker debiteurenbeheer wordt je hartelijk welkom geheten door de 7 huidige teamleden. We delen onze kennis en expertise met elkaar, gaan uit van ieders kwaliteiten en hebben veel aandacht voor onze collega’s als persoon.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en we staan open voor ieders eigen initiatieven. Ook bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 06-12404511.

Interesse gewekt?