Medewerker Debiteuren

32-40 uur

Nuenen

Mbo

Als Medewerker Debiteuren heb jij bij VCN een belangrijke rol voor onze klanten om onze gezamenlijke ambities onder het credo ‘samen ondernemen’ waar te maken! Houd jij ervan om secuur te werk te gaan? Wil je werken in een functie waarbij je in contact staat met vrijwel heel de organisatie? Dan is deze vacature de uitdaging voor jou! Jij gaat meebouwen aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

Jouw job!

Je bewaakt en beheert op een persoonlijke, resultaatgerichte wijze de debiteurenportefeuille. Je wordt de sparringpartner voor je collega’s en onze klant, het intermediair. Samen met je collega’s ga je onze afdeling naar een hoger niveau tillen. Omdat je administratief sterk onderlegd bent, heb jij qua systemen zo door hoe de hazen bij ons lopen. Je houdt van dynamiek en beweging, precies hetgeen wat wij jou op dit moment kunnen bieden! Bergen met werk verzetten vind jij geen probleem, jij krijgt namelijk een voldaan gevoel als je weet dat er weer een boel zaken zijn uitgezet en weggewerkt.

 

Wat worden jouw taken?

 • Het verwerken van bankafschriften en betalingen;
 • Het uitbetalen van schadebedragen en premierestituties;
 • Het inschakelen van incassobureaus waar nodig; vorderingen overdragen aan het incasso bureau;
 • Het tijdig incasseren van de vordering door middel van automatische incasso bestanden aanmaken via ons systeem ANVA;
 • Het beantwoorden van vragen van onze klanten middels telefoon en/of e-mail.

Wie ben jij?

Jij bent een collega die al een aantal jaar ervaring heeft opgedaan in het vak of binnen de administratie. Je krijgt er energie van om je vast te bijten in het verbeteren van processen en het beheren van de openstaande posten, maar je vindt het ook leuk om mee te draaien in de operatie. Als persoon ben jij relatiegericht, communicatief sterk en besluitvaardig. Omdat je ook proactief de telefoon gaat bezetten, heb jij geen moeite met telefoneren of klanten nabellen. Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande kenmerken:

 

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau;
 • Je bent handig met computers en hebt nieuwe systemen snel onder de knie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met administratie of in een boekhoudkundige omgeving;
 • Je bent ambitieus en wil jezelf graag blijven ontwikkelen;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur.

Dit zijn wij

Sinds 1993 is VCN serviceprovider op het gebied van Schade- en Inkomensverzekeringen. Met zo’n 270 collega’s zorgen wij voor een optimale dienstverlening voor onze klant: het intermediair. VCN Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid zijn hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle werknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Het team

Het team bestaat uit 7 collega’s en een teamleider. Binnen dit team is goed samenwerken richting hetzelfde doel een belangrijke voorwaarde: ‘we zijn ervan overtuigd dat als we elkaar “beter kennen” we ook elkaar in onze kracht kunnen zetten, aldus Bas Teamleider Debiteuren’. Daarom wordt kennis en expertise met elkaar gedeeld, gaan ze uit van ieders kwaliteiten en hebben ze veel aandacht voor elkaar als persoon.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. VCN is een onderdeel van Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Een bedrijfsrestaurant zodat je de mogelijkheid krijgt om prettig en lekker te lunchen;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?