Junior Productontwikkelaar Verzekeringen

36-40 uur

Nuenen

Hbo/wo

Wil jij jouw carrière in de verzekeringswereld graag een vliegende start geven? Als junior productontwikkelaar krijg je de kans jezelf te ontwikkelen tot een inhoudelijk sterke verzekeringsprofessional. Ben jij net klaar met je opleiding (hbo/wo) of ben je toe aan een tweede stap in je loopbaan? Dan bieden wij een uitdagende functie waarin praktijkervaring en branche gerichte opleidingen hand in hand gaan.

Jouw Job!

Onze dienstverlening als serviceprovider nog beter laten aansluiten op de behoefte van onze klant, het intermediair. Dat is het doel van onze afdeling productontwikkeling. Als junior productontwikkelaar ga jij jezelf storten op het analyseren van de verzekeringsmarkt. Wat is de vraag van de klant en welke producten passen daarbij? Op basis van de resultaten van jouw research mag je vervolgens zelf mee gaan bouwen aan deze nieuwe producten. Daarvoor ga je gebruik maken van onze systemen ANVA en VEA. Ken je deze systemen nog niet? Geen probleem, je krijgt bij ons de tijd en de ruimte om je weg daarin te vinden. Na de implementatie van de nieuw verzekeringsproducten ga je dit samen met je collega’s op creatieve wijze communiceren naar zowel de interne organisatie als de klant van VCN. Als junior productontwikkelaar ga jij jouw analytische vaardigheden, kennis en commerciële instelling inzetten om de dienstverlening van VCN te versterken.

Jouw ontwikkeling

Samen met jou gaan we bepalen wat jouw persoonlijke ambities en doelstellingen zijn. We bieden geen standaardprogramma, maar een op jou afgestemd ontwikkeltraject. Je gaat begeleiding krijgen van jouw ervaren collega’s op de afdeling productontwikkeling. Naast ‘learning-on-the-job’ krijg je ook de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen, zoals Wft’s en het diploma Gevolmachtigd Agent, te behalen op onze kosten. Dit is de ideale manier om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende en veelzijdige functie!

Wie ben jij?

Je bent een hbo of wo starter die affiniteit heeft met de financiële dienstverlening en graag carrière wil maken in een rol die inhoud en commercie combineert. Je houdt ervan om analytisch bezig te zijn en je bezit daarnaast over een gezonde dosis overtuigingskracht. Verder herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je hebt een hbo/wo diploma;
  • Je staat er voor open om de Wft’s Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk te behalen;
  • Je hebt bij voorkeur al 1 á 2 jaar ervaring opgedaan met verzekeringen (via stage, bijbaan of eerste baan);
  • Je bent analytisch sterk onderlegd;
  • Je staat stevig in je schoenen zodat je jezelf kunt ontwikkelen tot volwaardig gesprekspartner voor zowel je externe klant als de interne organisatie.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Het productontwikkeling team is onderdeel van de afdeling volmachtbeheer, een team van 12 personen binnen een organisatie met ruim 250 werknemers. Het team productontwikkeling is een nieuw team dat bestaat uit vier collega’s. Krijg jij er energie van om mee te bouwen aan dit team en de doelstellingen van VCN? Dan verwelkomen we jou graag in ons team!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf en je collega’s de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een ervaren team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden daarnaast het volgende:

  • Een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
  • De kans om vaktechnische opleidingen zoals Wft’s en het diploma Gevolmachtigd Agent te behalen op onze kosten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via recruitment@vcn.nl of 040 2635903

Interesse gewekt?