HR Adviseur in Nuenen

36 - 40 uur

Nuenen

Hbo

Wat groeien we hard, we breiden onze afdeling HR weer uit! Onze visie is dat HR altijd de lijn helpt. Dat is ons vak, dat is onze toegevoegde waarde. Heb jij flair, ben je spontaan en sta je stevig in je schoenen? Dan ben je misschien onze gesprekspartner voor medewerkers en leidinggevenden.

Jouw Job!

Als HR Adviseur ga jij je richten op alles wat te maken heeft met in-, door- en uitstroom. Veldsink Groep bestaat uit meerdere bedrijven met in totaal 950 medewerkers. Je krijgt een actieve rol binnen onze organisatie, geen dag zal hetzelfde zijn. Je bent nauw betrokken bij de inzet en ontwikkeling van medewerkers. In je contact ben je sensitief en pak je door op signalen. Je levert proactief een bijdrage aan uiteenlopende HR vraagstukken. Een greep uit je werkzaamheden:

 • Samen met de recruiter verantwoordelijk zijn voor de selectie van nieuwe werknemers. Je zorgt voor een de indiensttreding, stemt alles af met betrokkenen zodat er een goede start gemaakt kan worden.
 • Zorgdragen voor medewerkers in verzuim, je pakt de rol van casemanager zowel bij kort- als langdurig verzuim.
 • Een actieve rol pakken in de gesprekscyclus van functioneren en beoordelen.
 • Bijdragen aan ontwikkeling en doorgroeien van medewerkers, zowel binnen hun eigen kantoor als naar de andere kantoren als blijkt dat iemand daar beter tot zijn recht kan komen.
 • Coördineren van administratieve processen rondom in- en uitdiensttredingen. Je wordt hierin ondersteund door onze collega’s van HR-service.

Je werkt veel samen met verschillende sleutelfiguren binnen onze organisatie. Vooral onze vier commercieel managers, lokale vestigingsmanagers, directie en natuurlijk je collega’s van HR behoren tot je dagelijkse contacten. Je bent voor hen sparringpartner en dat durf je ook te zijn! We houden van een kritische blik en een sterk denkvermogen.

Wie ben jij?

Jij denkt vanaf dag één met ons mee. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van de afdeling én de totale organisatie. Ook jij bent daarin een belangrijke schakel. Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende:

 • Een afgeronde HBO opleiding HRM;
 • Je hebt 3 jaar tot 5 jaar (of meer) werkervaring als HR Adviseur;
 • Je bent 36 tot 40 uur beschikbaar (het is niet mogelijk deze vacature parttime te vervullen);
 • Je bent bereid om met enige regelmaat te reizen naar onze vestigingen. Je hebt dan ook een rijbewijs;
 • Het is een pré als je in de regio Noord-Oost Brabant woont.

Wie zijn wij?


Wij zijn Veldsink Groep! Een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met tien bedrijven. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

Onze afdeling
Op de afdeling HR maak je onderdeel uit van een team van 22 enthousiaste collega’s! Doordat ook de salarisadministratie en recruitment integraal onderdeel uitmaken van ons team, schakelen we snel op alle vlakken van HR! Wij zijn een fris, jong team, waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Samen zijn we verantwoordelijk voor 950 medewerkers en doen er veel aan om hen te ondersteunen. Doordat we als organisatie uit meerdere bedrijfsonderdelen bestaan, hebben de meeste van ons een focusgebied, maar uiteindelijk werken we op vrijwel alle gebieden samen. Leren van én met elkaar dus!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan in een informele werkomgeving in de buurt van Eindhoven. We gaan uit van jouw kwaliteiten en willen van je leren. Tegelijkertijd bieden we je natuurlijk ook onze eigen kennis en expertise aan en hebben we veel aandacht voor jou als persoon. We investeren op die manier in je ontwikkeling en gaan voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket onder andere bestaande uit:

 • 29 vakantiedagen
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen

Wil jij onderdeel uitmaken van ons mooie familiebedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie!

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?