Functioneel Beheerder ANVA

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Ter uitbreiding van team ANVA (5 personen) zijn we op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder op onze vestiging in Nuenen. Denk jij met jouw kennis en kunde van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor VCN?

Jouw Job

Als Functioneel Beheerder ANVA bij VCN ga je een uitdaging aan die bij gaat dragen aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In een klein en hecht team van vijf personen ga jij als ervaren kracht een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de afdeling. Met een goede mix tussen ervaring en talent gaan we geen uitdaging uit de weg en bouwen we elke dag aan een beter product.

Jij wordt medeverantwoordelijk voor onze core bedrijfsapplicatie: ANVA. Je werkt op concern niveau. Naast onze eigen medewerkers maken ook een aantal van onze aangesloten tussenpersonen gebruik van ons ANVA systeem: de ASP-kantoren. Met meer dan 600 actieve accounts (van professionals in de financiële dienstverlening) richt je je op continue beschikbaarheid, kwaliteit en voortdurende doorontwikkeling.

Een aantal uitdagingen die je dagelijks mag aanpakken bij VCN:

 • Het draaiend houden en continu verbeteren van de ANVA-applicatie met bijbehorende interfaces en applicatie-specifieke instellingen;
 • Uitvoeren van configuraties en het initiatief nemen tot eventuele bijsturing, rekening houdend met de stakeholders;
 • Via het ticketsysteem Zendesk incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken daadkrachtig afhandelen;
 • Effectieve nieuwe versies en (functionele) wijzigingen doorvoeren, die vanzelfsprekend voldoen aan de wensen en eisen van de business;
 • Samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team de technische vereisten inventariseren om functionele wijzigingen te implementeren;
 • Analyseren van de mogelijke impact van wijzigingen op de continuïteit en performance van ANVA;
 • Projectmatig werken aan vraagstukken zoals dienstverlening aan klanten, selecties aan applicaties of conversies aan databases. Hierin verwachten we een kritische blik, praktische aanpak en technische input waardoor je toegevoegde waarde kunt bieden aan het team.

Wie ben jij?

Jij bent iemand  voor wie ANVA weinig geheimen meer heeft. Je vindt het leuk om met jouw kennis de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen en bent in staat om ook onze junior medewerkers daarin mee te nemen. Kennisoverdracht past bij je. Je wil graag bij een dynamische organisatie werken waar niet alles volgens vaststaande regels gebeurt. Handboeken passen je niet; vertrouwen op elkaars kwaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zegt jou meer.

Naast je kennis van de applicatie ANVA, ben je ook niet onbekend met het product waar het bij VCN om draait: verzekeringen. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier. Je hebt affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Daarnaast ben je 32-40u per week beschikbaar en ben je er niet vies van om af en toe ook buiten kantoortijden wat werk te verrichten.

Wat heb je op papier?

 • Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële dienstverlening;
 • Senior kennis van ANVA als gebruikersapplicatie;
 • Bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?