Desk Relatiemanager in Nuenen

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Als Desk Relatiemanager maak je bij ons echt het verschil!

Jouw job!

Als Desk Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor de groei van je eigen portefeuille bestaande klanten. Je beschikt over commerciële vaardigheden en toont je persoonlijke betrokkenheid in woorden en daden. Relaties onderhouden en uitbreiden, daar zit jouw kracht! Je beheert samen met het commerciële team onze klanten en zorgt ervoor dat we bestaande en nieuwe tussenpersonen optimaal kunnen voorzien in de dienstverlening van VCN. Dit betekent ook dat je pro- actief middels acquisitie op zoek gaat naar nieuwe klanten die we kunnen bedienen.

Je gaat direct alles leren over de diensten van VCN en hoe we dit vertalen naar onze samenwerking met het intermediair. In jouw rol moet je niet alleen goed kunnen luisteren, maar ook onze relaties begrijpen! Wat is de vraag achter de vraag? Hoe kun je hierop inspelen met je probleemoplossende aanpak waarbij de tussenpersoon ook daadwerkelijk voelt dat we samen ondernemen. Hierin sta je natuurlijk niet alleen. Wij zijn een team, samen ondernemen laten we dagelijks zien in de manier waarop we als team werken!

In je dagelijkse werkzaamheden:

 • benader je potentiële intermediairs vanuit een desk omgeving die zich bij ons willen aansluiten middels het organiseren van bijeenkomsten, het inplannen van afspraken met de relatiemanagers en het monitoren hiervan;
 • voer je zelfstandig gesprekken met je relaties;
 • Bouw je pro- actief en zelfstandig je klantenportefeuille uit;
 • zet je intern acties uit die voortkomen uit je contact met de klant en die bijdragen aan de klanttevredenheid;
 • maak je samen met de relatiemanagers een scherpe portefeuilleplanning om ervoor te zorgen dat de juiste relaties ook de juiste aandacht van ons krijgen;

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die de positie van ons als serviceprovider begrijpt en weet wat de dienstverlening inhoudt. Je hebt ervaring opgedaan in een commerciële rol binnen de financiële dienstverlening, bij voorkeur bij een tussenpersoon of andere serviceprovider of je hebt de ambitie om dit te doen. Je hebt goede sociale vaardigheden, toont initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen. Als persoon ben je enthousiast, empathisch, ondernemend en creatief. Je kunt goed luisteren en denkt altijd in oplossingen voor je klanten.

Jij…

 • hebt hbo werk- en denkniveau;
 • bent in het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk of bereid om deze te behalen;
 • bent in staat om bestaande- en potentiële klanten telefonisch uitstekend te woord te staan;
 • hebt goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands;
 • bent 32 tor 40 uur per week beschikbaar.

Wij…

 • gaan uit van jouw kwaliteiten en hebben veel aandacht voor jou als persoon;
 • laten je gebruik maken van de kennis en ervaring van ons huidige team;
 • investeren in jouw ontwikkeling waarbij we goed kijken naar je competenties en ambities;
 • vinden humor belangrijk op de werkvloer;
 • kijken uit naar je sollicitatie!

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen de schadeafdeling van VCN heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

Ons team

Wij zijn Joyce (teamleider), Omar, Meta & Willem zoeken een enthousiaste en relatiegerichte collega voor ons team. Onze afdeling bestaat verder uit de Marja en Anouk die de tussenpersonenadministratie verzorgen. De Relatiemanagers; Richard (teamleider), Hans, Marleen & Marcel en de Business partners; Tommy, Paul & Aran. Deze toppers vormen samen met ons en de afdeling Marketing en Communicatie de volledige afdeling Commercie. Kortom: frisse, leuke en dynamische collega’s die dagelijks in contact staan met onze belangrijke klanten.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?