Coördinator Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Coördinator Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

32-40 uur

Assen

Hbo

Jij bent een communicatief sterke verzekeringsprofessional die uitdaging vindt in het analyseren en oplossen van problemen. Je hebt een onderzoekende instelling en kunt als geen ander op basis van feitelijke informatie bepalen of zakelijke risico’s kunnen worden geaccepteerd. Daarnaast vind jij het een enorm leuke uitdaging om vanuit jouw kennis en kunde jouw (nieuwe) team bij te staan met raad en daad als hun Coördinator. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Job!

Als Coördinator Zakelijke Acceptatie bij VCN in Assen ben je het eerste aanspreekpunt voor aangesloten tussenpersonen (onze klanten) én voor je interne collega’s. Door jouw ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van onze klanten en hun MKB-relaties. Zo word je verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke volmacht verzekeringen. Daarnaast houd jij je bezig met risico inventarisaties en ga je waar nodig de preventiemaatregelen in werking zetten die voortkomen uit een inspectie. Hierdoor word jij de spil tussen de verzekeraars en onze klanten, om voor beide partijen het specialistisch aanspreekpunt te zijn.

Daarnaast word je het aanspreekpunt voor jouw collega’s als er moeilijke dossiers, risico’s of casussen tussen zitten. Jij treedt op als meewerkend voorman of voorvrouw en vanuit het gezegde ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ inspireer jij jouw collega’s. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • zelfstandig, efficiënt en klantgericht afhandelen van aanvragen;
 • voorlichting geven aan de klant, de tussenpersoon, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • het onderhouden van contacten met klanten, maatschappijen en derden;
 • accepteren van zakelijke risico’s;
 • het bewaken van de voortgang van de acceptatie-afhandeling;
 • meedenken over manieren om de processen te verbeteren.

 

Daarnaast ga je aan de slag met de volgende coördinerende taken:

 • het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden op basis van de vastgestelde doelen binnen het eigen team. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van de dagstart;
 • het plannen van de wekelijkse en maandelijkse werkzaamheden van het eigen team;
 • Het functioneren als eerste aanspreekpunt voor alle medewerkerszaken binnen het team;
 • ogen en oren zijn ten opzichte van het team en de leidinggevende;
 • het proactief informeren van de eigen leidinggevende over de voortgang van de werkzaamheden;
 • het nauw samenwerken met andere coördinatoren binnen VCN.

 

Wie ben jij?

Jij bent in staat om jezelf te positioneren als sparringpartner voor adviseurs van onze tussenpersonen. Je weet jouw eigen kennis te combineren met die van de adviseur om samen tot een optimale oplossing te komen. Je beweegt mee waar mogelijk, maar kun ook op je strepen staan wanneer dat nodig is. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Basis en Wft Schade particulier en Wft Schade Zakelijk;
 • werkervaring als acceptant binnen de zakelijke verzekeringen;
 • communicatief sterk, klantvriendelijk en servicegericht;
 • ervaring met Agile werken is een pré.

Wie zijn wij?

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Je gaat deel uitmaken van het zakelijke team. Dit team bestaat uit 11 collega’s. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. Met ons team bouwen we aan een groot, zakelijk bolwerk in Assen, Rijssen en omgeving waarin kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

 

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Klik hier om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. Jouw ontwikkeling tot Coördinator en het groeipad dat je gaat bewandelen staat bij ons hoog in het vaandel. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Hybride thuiswerkmogelijkheden;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?