Content Marketeer (Manager)

40 uur

Nuenen/ Den Bosch

Hbo

Van outbound naar inbound marketing! In deze transformatie zitten we als VCN en daarom zoeken we een Content Marketeer die naast de aansturing van ons marketingteam zelf een bijdrage gaat leveren in het realiseren van onze marketing-communicatie doelen. Ben jij in staat om de vertaling te maken naar onze (diverse) doelgroepen met de juiste boodschap en vind je het daarnaast leuk om met twee voeten in de klei te staan? Lees dan verder want wij zoeken jou!

Jouw Job!

Je begint bij de basis; het maken van een marketing communicatieplan die als roadmap gaat dienen voor de activiteitenkalender van jou en je team. Je bent in staat om de ambitie van de directie en het management te vertalen naar het plan waarbij je scherp en kritisch bent op de inhoud en uitvoering. Maar je hoeft niet helemaal van scratch af aan te beginnen want je collega’s hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten! Er staat een campagneplan wat verder geladen moet worden richting onze belangrijkste drie doelgroepen; onze eigen mensen, onze relaties en de arbeidsmarkt. Daarbij hebben we ook geïnvesteerd in BLOG workshops, een eigen (film) studio en zal Q1 2021 onze nieuwe website gelanceerd worden. Jij zorgt ervoor in je rol als Content Marketeer én Manager van het team dat we met de juiste activiteiten bezig zijn en er zo voor zorgen dat onze online en offline herkenbaarheid impact maakt. Alle unieke content die je samen met het team ontwikkelt, stem je af op het medium, de doelgroep en het communicatiedoel waarbij het voor ons erg belangrijk is dat we dit doen mét onze eigen collega’s; échte verhalen én pure content waar onze doelgroepen in geïnteresseerd zijn.

Samenwerken en overleggen met je stakeholders is noodzakelijk, want alleen zo krijg je een plan dat door iedereen gedragen wordt.  Ook ga je zelf onderwerpen aankaarten, want eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Samenvattend ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • opstellen en beheren van het marketing communicatieplan waar de contentkalender onderdeel van is;
 • schrijven van blogs en andere relevante content voor op de website en diverse social media kanalen;
 • bedenken en uitrollen van marketing communicatie campagnes samen met jouw team;
 • verantwoordelijk voor de coördinatie en uitrol van evenementen voor onze relaties en medewerkers;
 • aansturen van je collega’s en zorgen dat iedereen doet waar hij of zij goed in is en wat bijdraagt aan het realiseren van onze ambities;
 • je team bestaat uit, inclusief jezelf, 4 professionals met ieder een andere achtergrond en expertise en werkzaam op twee locaties; Nuenen (VCN Verzekeringen) en Den Bosch (VCN HypotheekService);
 • jij bent als linking pin de borger van de samenwerking tussen de bedrijven én collega’s.

Wie ben jij?

Dat creativiteit, samenwerken en een resultaatgerichte werkhouding onmisbaar zijn voor deze functie als Content Marketeer is logisch. Daarnaast kun je je ook vinden in het volgende profiel:

 • Je hebt Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in de richting van journalistiek of (marketing)communicatie;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring met geschreven en visuele content creatie voor klanten via online en offline kanalen en bent bereid dit verder te ontwikkelen;
 • Je bent georganiseerd, creatief, ondernemend en hebt lef;
 • Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden van online marketing. Denk aan bijvoorbeeld SEO, SEA en Google Analytics en weet hoe we dit als organisatie kunnen benutten;
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende werkomgeving;
 • Ennn uiteraard heb je een gezonde dosis humor want naast hard werken vinden we dat er ook samen gelachen moet worden ?

Waarom onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Goede vraag! VCN is onderdeel van Veldsink Groep, met ruim 1100 medewerkers, de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Nederland.
Wat is onze succesformule?  We werken volgens een duidelijke visie waarbij Ondernemerschap, Relatiegericht en Persoonlijk Betrokken centraal staan. We denken in ‘ja en’ ipv ‘ja maar’ en in alle keuzes die we maken kiezen we voor die keuze die bijdraagt aan de continuïteit van ons mooie bedrijf.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben, bel gerust met Jeroen Heijligers, Manager Commercie; 06-45292405

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht maar dynamisch team binnen onze ondernemende organisatie. Je werkt afwisselend op ons hoofdkantoor in Nuenen en op de locatie van VCN HypotheekService in Den Bosch. Daarnaast heb je ook de vrijheid om thuis te werken in afstemming met je team en leidinggevende. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden cursussen of opleidingen die bijdragen aan het ontwikkelen van je vaardigheden binnen jouw functie.  We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket (29  vrije dagen, collectieve pensioenregeling en een laptop).

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Voel jij je aangesproken en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055 en we nemen contact met je op!

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?