Commercieel Medewerker Inkomen

32-40 uur

Nuenen

Mbo/hbo

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening?

Bij VCN in Nuenen zoeken we een (junior) Commercieel Medewerker Inkomen/Verzuim. Wil jij je ontwikkelen tot een specialist binnen de verzuim-tak en wil je een sterke sparringpartner worden voor onze klant, het intermediair? In deze functie verzorg je voor hen de ondersteuning op het gebied alle binnenkomende administratie. Ben je daarnaast ook servicegericht en commercieel? Dan is deze rol een mooie, eerste of juist nieuwe stap in jouw carrière en komen wij graag in contact met je!

Jouw Job!

Als Commercieel/Administratief Medewerker kom je op onze afdeling Verzuim te werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie. Jij wordt hét visitekaartje omdat je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bent. Jij staat de klant zowel telefonisch als via e-mail te woord. Je bent alert en dienstverlenend en door je sociale vaardigheden in te zetten, weet je precies wat de wensen van de klanten zijn en hoe je er het beste op in kunt spelen. Service staat in dit proces voorop! Daarnaast houd jij je onder andere bezig met:

 • Het beantwoorden van vragen van, en het sparren met, onze klanten rondom het onderwerp Inkomensverzekering;
 • Het verrichten van administratieve handelingen om klantdossiers up-to-date te houden;
 • Het bewaken van de voortgang van gehele proces van A tot Z;
 • Het zijn van de schakel tussen de arbodiensten en de andere stakeholders (intern en extern) waar je mee werkt.

Jezelf door ontwikkelen tot specialist, claimbehandelaar of acceptant binnen de Inkomensverzekeringen of een andere tak is hierna de vervolgstap binnen de afdeling. Dit faciliteren we door middel van vakdiploma’s en coaching on the job!

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Het lijkt je leuk om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol waarin je jouw kennis van (inkomens-)verzekeringen kan ontwikkelen. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

 • Je beschikt minimaal over mbo4/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Inkomen, maar het is ook mogelijk om deze via ons te behalen;
 • Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht;
 • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?

VCN is een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus, hebben een onafhankelijke positie ingenomen en zijn sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. We geloven in de kracht van persoonlijk advies en omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich juist richten op het adviseren van hun eigen klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Ons team
Het team Inkomen bestaat uit collega’s die werken vanuit Nuenen of Assen, iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen bieden, die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!
Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een (h)echt team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel! Tevens bieden wij:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?