Commercieel Medewerker Inkomen

32-40 uur

Nuenen

Mbo/hbo

Wil jij jezelf ontwikkelen binnen de financiële dienstverlening?

Bij VCN in Nuenen zoeken we een (junior) Commercieel Medewerker Inkomen/Verzuim. Wil jij je ontwikkelen tot een specialist binnen de verzuim-tak en wil je een sterke sparringpartner worden voor onze klant, het intermediair? In deze functie verzorg je voor hen de ondersteuning op het gebied alle binnenkomende administratie. Ben je daarnaast ook servicegericht en commercieel? Dan is deze rol een mooie eerste of nieuwe stap in jouw carrière en komen wij graag in contact met jou!

Jouw Job!

Als Commercieel Medewerker ga je op onze afdeling Verzuim werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie. Jij wordt hét visitekaartje omdat je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bent. Jij staat de klant te woord, zowel telefonisch als via e-mail. Je bent alert en dienstverlenend. Door je sociale vaardigheden in te zetten, weet je precies wat de wensen van de adviseur zijn. Service staat in dit proces voorop! Daarnaast houd jij je onder andere bezig met:

  • Het beantwoorden van vragen van, en het sparren met, onze klanten rondom het onderwerp Inkomen
  • Het verrichten van administratieve handelingen om klantdossiers up-to-date te houden;
  • Het bewaken van de voortgang van gehele proces van A tot Z.

Wie ben jij?
Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Het lijkt je leuk om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol waarin je jouw kennis van (inkomens-)verzekeringen kan ontwikkelen. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

  • Je beschikt minimaal over mbo4/hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Inkomen, maar het is ook mogelijk om deze via ons te behalen;
  • Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht;
  • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wie zijn wij?
VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft’s.

Ons team
Het team Inkomen bestaat uit collega’s die werken vanuit Nuenen of Assen, iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen bieden, die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen als specialist. VCN is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

29 vakantiedagen;
Een goede pensioenregeling;
Reiskostenvergoeding;
Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
Voordeliger sporten;
Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?