Claimbehandelaar Verzuim

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Jij bent zorgvuldig en signaleert verbeterpunten waar nodig. Daarnaast heb jij ruime ervaring als claimbehandelaar verzuim en ben jij in staat om zelfstandig claims te behandelen.

Jouw Job!

Als claimbehandelaar verzuim ga je werken op onze locatie in Nuenen. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van nieuwe en bestaande claims. Je weet deze op juiste wijze in te voeren en te muteren. Het is jouw taak om financieringsverzoeken van werkgevers voor interventies te beoordelen. Je signaleert schadelast beperkende mogelijkheden en houdt de procesgang op de afdeling in de gaten. Naast het signaleren van deze knelpunten ben je ook in staat om verbeterpunten voor te stellen. Als claimbehandelaar verzuim ben jij de spil tussen werkgevers, het intermediair en de casemanagers van een Arbodienst. Het is jouw taak als claimbehandelaar dat je op de hoogte blijft van de nieuwe wet- en regelgeving in de inkomensmarkt en past deze waar nodig toe.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren claimbeoordelaar. Jij bent zelfstandig en op de hoogte van de laatste nieuwe wet- en regelgeving binnen de inkomensmarkt.

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Inkomen en bent daarnaast bereid tot het volgen van vakopleidingen;
  • Je bent klantgericht, stressbestendig en resultaatgericht;
  • Je bent leergierig en hebt een drive om jezelf te ontwikkelen;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Wie zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Ons team

Het team Inkomen bestaat uit negen collega’s, verdeeld over twee vestigingen. De vestigingen zijn in Nuenen en Assen. Iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?