Claimbehandelaar Verzuim in Nuenen

32-40 uur

Nuenen

Hbo

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Kom jij ons team versterken op het gebied van Verzuim?

Jouw job!

Als claimbehandelaar verzuim ga je werken op onze locatie in Nuenen (naast Eindhoven). Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van nieuwe en bestaande claims. Je weet deze op juiste wijze in te voeren en te muteren. Het is jouw taak om financieringsverzoeken van werkgevers voor interventies te beoordelen. Je signaleert schadelast beperkende mogelijkheden en houdt de procesgang op de afdeling in de gaten. Naast het signaleren van deze knelpunten ben je ook in staat om verbeterpunten voor te stellen. Als claimbehandelaar verzuim ben jij de spil tussen werkgevers, het intermediair en de casemanagers van een Arbodienst. Het is jouw taak als claimbehandelaar dat je op de hoogte blijft van de nieuwe wet- en regelgeving in de inkomensmarkt en past deze waar nodig toe. Jij bent zorgvuldig en signaleert verbeterpunten waar nodig. Daarnaast heb jij ruime ervaring als claimbehandelaar verzuim en ben jij in staat om zelfstandig claims te behandelen.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren claimbeoordelaar. Jij bent zelfstandig en op de hoogte van de laatste nieuwe wet- en regelgeving binnen de inkomensmarkt.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Inkomen en bent daarnaast bereid tot het volgen van vakopleidingen;
 • Je bent klantgericht, stressbestendig en resultaatgericht;
 • Je bent leergierig en hebt een drive om jezelf te ontwikkelen;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen de schadeafdeling van VCN heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

Ons team

Het team Inkomen bestaat uit 10 collega’s, verdeeld over twee vestigingen. De vestigingen zijn in Nuenen en Assen. Iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?