Business Partner Inkomensverzekeringen

32-40 uur

Nuenen

Hbo

Wil jij een expertrol vervullen op het gebied van inkomensverzekeringen? Heb jij een goed analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Job

Als Business Partner Inkomen ben je onze expert op het gebied van inkomensverzekeringen. Jij ziet kansen en behoeften op de markt en weet deze te benutten voor het door ontwikkelen van ons producten- en diensten assortiment. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het vertalen van dit assortiment naar onze commerciële propositie. Vanuit jouw expertise rol begeleidt je commerciële projecten en voer je analyses uit voor het overvoeren en oversluiten van verzekeringsportefeuilles naar de volmachten van VCN. Daarnaast behoren ook de onderstaande werkzaamheden tot jouw takenpakket:

 • Het (door)ontwikkelen van onze productpropositie op het gebied van inkomensverzekeringen;
 • Het aansturen van commerciële projecten in jouw vakgebied;
 • Het ondersteunen van relatiemanagers in commerciële trajecten;
 • Het signaleren van verbetermogelijkheden op het gebied van onze automatiseringsprocessen;
 • Het maken van analyses, opstellen van planningen en sturen op het gewenste resultaat bij conversieprojecten.

Wie ben jij?

Jij bent een sterke verbinder en een conceptuele denker. Je hebt aantoonbaar ervaring met projectmatig werken en bent in staat om VCN zowel intern als bij onze klant, het intermediair, te vertegenwoordigen. Jouw werkwijze kenmerkt zich door klantgerichtheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol of als accountmanager bij een verzekeraar of serviceprovider. Verder herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Inkomen en de opleiding Register Adviseur Verzuim en Inkomensmanagement (RVI).
 • Je hebt ruime kennis van inkomensverzekeringen en klantprocessen;
 • Je hebt ervaring met ANVA;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met projectmatig werken.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Je gaat samenwerken met diverse afdelingen. Als Business Partner Inkomen ben je de schakel tussen onze commerciële buitendienst en onze interne operatie. Vanuit jouw expertise heb je een ondersteunende rol bij (potentiële) klantbezoeken. Ook onderhoud je contact met onze afdeling Inkomen om er onder andere voor te zorgen dat ons producten- en diensten assortiment goed is afgestemd op onze interne werkwijze.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?