Binnendienst Medewerker Zakelijk

32-40 uur

Nuenen

Mbo+

Wij zijn op zoek naar een binnendienst medewerker zakelijke verzekeringen voor ons kantoor in Nuenen. Jij bent altijd op zoek naar oplossingen. Je gaat accuraat te werk, omdat je het van belang vindt dat onze klanten zo goed mogelijk bediend worden. Herken jij jezelf hierin? Dan komen we graag met je in contact!

Heb jij ervaring in de particuliere verzekeringen en wil jij graag de overstap maken naar zakelijk? Pak dan nu je kans en solliciteer! 

Jouw job

Als Binnendienst Medewerker Zakelijke Verzekeringen ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van een diversiteit aan werkzaamheden binnen onze volmachten. Hierbij kun je denken aan:

 • Verwerken van nieuwe aanvragen;
 • Doorvoeren van mutaties op bestaande polissen;
 • Het uitvoeren van diverse verzekeringsprojecten voor onze klanten;
 • Het uitzetten van inspecties en waardebepalingen;
 • Het inspectierapport beoordelen in overleg met de Acceptant;
 • Het telefonisch of per mail opvragen van informatie bij het intermediair en maatschappijen.

Wie ben jij?

Jij bent een nauwkeurige verzekeringsprofessional met een servicegerichte instelling. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider.

 • Je hebt mbo+ werk-en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulieren;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk of je bent bereid om deze te behalen;
 • Je wilt graag de overstap maken naar de zakelijke verzekeringen;

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Het team Zakelijk in Nuenen bestaat uit 12 collega’s. Iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Jill van der Vorst via jvdvorst@vcn.nl of 040 2635903

Interesse gewekt?