Bijbaan Administratief Medewerker (Acceptatie Particuliere Verzekeringen)

Flexibel

Nuenen

Mbo4/hbo

Hey student! Zoek jij nog een bijbaan met flexibele werktijden, waarbij je thuis of op kantoor kunt werken? Een baan waarbij je ontzettend veel leert en de mogelijkheid hebt om door te groeien naar een vaste functie? En niet onbelangrijk: eentje die ook nog eens jouw bankrekening goed spekt? Dan moet je deze vacature écht even lezen!

Jouw job!

Het is dinsdagmiddag 16.30 uur. Je colleges zitten erop en ondanks dat je het afgelopen uur in de sportschool op de crosstrainer hebt staan zweten, barst jij nog van de energie om een aantal uurtjes te werken. De afgelopen weken werkte één van de enthousiaste collega’s je in, waardoor jij onze werkwijze goed kent en precies weet welke taken je moet oppakken. Hierdoor kun jij nu ook vanuit thuis je collega’s van de afdeling Acceptatie ondersteunen.

Terwijl je laptop opstart, pak je nog even iets te drinken en zit je klaar voor het werk. Je gaat aan de slag met diverse taken die op onze afdeling liggen; denk aan het opmaken en beëindigen van polissen, schadevrije jaren van auto’s opvragen en het controleren en corrigeren van premies.

De tijd vliegt, om 20.00 uur zit het werk voor vandaag er alweer erop! En dat is top; doordat je de hele avond nog voor jezelf hebt, kun je nog lekker even een terrasje pikken met je vrienden.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste student die zich graag wil verdiepen in alle ins en outs van verzekeringspolissen. Allereerst lijkt het je leuk lijkt om aan de slag te gaan in een administratieve rol. Daarnaast:

  • Volg je een mbo4 of hbo opleiding;
  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Ben je flexibel inzetbaar;
  • Woon je in de omgeving van Nuenen (naast Eindhoven).

Wat bieden wij?

Je ontvangt van ons een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Je komt terecht in een leuk team van collega’s die klaar staan om je te helpen waar nodig en graag met je samenwerken. In overleg met jou stemmen we de uren af die je gaat werken. Moet je weer gaan blokken voor school en wil je wat minder uren werken? Geen probleem! We passen je rooster aan waar nodig. Werken vanuit thuis is dan extra gemakkelijk.

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn VCN, een serviceprovider die als doel heeft onze verzekerings-tussenpersonen volledig te ontzorgen. Hoe doen we dat? Door het behandelen van verzekeringsaanvragen, het compleet maken van dossiers en door het opvragen van gegevens bij (eind-)klanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen een plezierige werkomgeving bieden wij je de ruimte voor individuele invulling. Dus mocht jij jezelf vanuit je bijbaan verder willen verdiepen in de verzekeringsbranche, laat het ons dan vooral weten! We bieden je de mogelijkheid om, wanneer je afgestudeerd bent, in vaste dienst te komen werken. Hier zijn er volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, waaronder de mogelijkheid tot het behalen van Wft diploma’s inclusief persoonlijke ontwikkeling.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Hebben wij je interesse gewekt?

Top, want wij maken graag kennis met jou! Solliciteer via de sollicitatiebutton of stuur je cv en motivatiebrief naar recruitment@vcnhs.nl. Wil je eerst wat meer informatie over de functie? Neem dan contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?