Assistent Controller

36-40 uur

Nuenen

Hbo

Ben jij een ambitieuze Assistent Controller die toe is aan een volgende stap? Heb jij zin in een veelzijdige baan waarin geen twee dagen op elkaar lijken? En heb je gevoel bij een familiebedrijf? Dan komen we graag met je in contact!

Jouw Job

Als Assistent Controller verzamel, verwerk, controleer en analyseer je de financiële gegevens van de bedrijven binnen de Veldsink Groep. Je zet je in voor een volledige en juiste administratie, waardoor je een perfect team vormt met de business controllers. Zij kunnen dankzij jouw werk de analyses opstellen en daardoor helpen we samen de Veldsink Groep richting de toekomst.

Je werkdagen zijn afwisselend en uitdagend: van het voorbereiden van de management rapportagecyclus tot het ondersteunen van de begroting, en van het uitvoeren van ad-hoc analyses tot het opstellen van de jaarrekeningen. Ook aan de ondersteuning van de liquiditeitsplanning en het consolidatieproces lever jij je bijdrage. Kortom: geen dag is hetzelfde, en we zullen er voor zorgen dat je nooit bent uitgeleerd! Andersom, willen we ook graag van jóú leren. Je wordt uitgenodigd om proactief je ideeën te delen, zodat we iedere dag een beetje beter kunnen worden.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, ondernemend en analytisch. Daarnaast ben je communicatief sterk, beschik je over goede sociale vaardigheden en denk je actief mee in het door ontwikkelen van administratieve- en bedrijfsprocessen. Je voelt je op je gemak in een snel veranderende omgeving waar je verantwoordelijkheden krijgt en je jezelf kunt ontwikkelen tot een onmisbare spil op de afdeling. Daarnaast herken je jezelf in de volgende kenmerken:

  • Hbo opgeleid in een bedrijfseconomische richting;
  • Relevante werkervaring in de financiële sector;
  • Accuraat, ambitieus, resultaat-en kwaliteitsgericht;
  • Excel kent geen geheimen voor je en kennis van AFAS komt goed van pas

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen.  De vacature Assistent Controller valt onder de Veldsink Groep, waarvan VCN een onderdeel is. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Je gaat als Assistent Controller zelfstandig aan de slag, maar je staat er niet alleen voor! In een team van 22 collega’s werken we voor de Veldsink Groep die bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen met bijna 1000 werknemers. Een mooie uitdaging waarin we als team flexibel en betrokken acteren. We delen onze kennis en expertise met elkaar, gaan uit van ieders kwaliteiten en hebben veel aandacht voor onze collega’s als persoon. Op die manier investeren we in jouw ontwikkeling en gaan we voor een langdurige samenwerking.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking.

  • Werken bij een groeiend familiebedrijf waar je kunt bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling Financieel.
  • Grote mate van zelfstandigheid en persoonlijke invulling.
  • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Een marktconform salaris en pensioenregeling.
  • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk via dsmulders@veldsink.nl of 06-12404511.

Interesse gewekt?