Allround Medewerker Verzekeringen (Provinciaal)

24-40 uur

Nuenen

Hbo

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Jij bent een allround medewerker verzekeringen. Je wil jezelf niet richten op één onderdeel van het vak, maar bezig zijn met alle werkzaamheden die bij een verzekering komen kijken. Je bent administratief sterk onderlegd en vindt het leuk om telefonisch contact te onderhouden met de bij ons aangesloten tussenpersonen én diverse maatschappijen.

Jouw job

Als Allround Administratief Medewerker Verzekeringen kom je te werken op onze afdeling Provinciale Verzekeringen. Je verzorgt voor onze aangesloten tussenpersonen de polis administratie. Je onderhoudt zowel telefonisch als via de mail contact met tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen. Een veelzijdige functie waarin je verantwoordelijk bent voor het verzekeringsproces van A tot Z. Je werkzaamheden op een rijtje:

 • Verzorgen van de administratieve controle, vastlegging en aanpassing van verzekeringsproducten;
 • verzorgen van correspondentie met betrekking tot de administratieve afhandeling van alle provinciale polissen;
 • Verbeter voorstellen doen omtrent de administratieve processen;
 • Het digitaliseren van de administratieve processen;
 • Het intermediair aan laten sluiten op de door ons gebruikte systemen;
 • Het inrichten en optimaliseren van de digitale processen;
 • (Eenmalige) boekingen in ANVA (verzekeringsadministratie systeem) verwerken;
 • Mutaties van het intermediair doorgeven aan maatschappijen;
 • rappelleren op openstaande posten naar maatschappijen en tussenpersonen.

Wie ben jij?

Jij bent een communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar een brede functie. Je bent administratief sterk onderlegd en kunt door je flexibele houding goed omgaan met veranderingen. Met een scherpe blik kijk je mee naar de processen en denk je mee over het optimaliseren hiervan. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier of je bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring op het gebied van schadeverzekeringen;
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, ondernemend en zet nét dat stapje extra;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt affiniteit met automatisering en bent analytisch scherp.

Ons team

Je komt te werken binnen een dynamisch team van alle leeftijden. Het team bestaat uit 6 medewerkers. Binnen dit team heb je veel contact met de collega’s van team volmacht acceptatie.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Jill van der Vorst via recruitment@vcn.nl of 040-2635903

Interesse gewekt?