Administratief Medewerker

24-40 uur

Nuenen

Mbo

Samen ondernemen en samen groeien! Omdat we bij VCN op bijna alle vlakken groter worden, zijn wij op zoek naar een administratieve topper die ons team komt versterken. Het klantbelang staat bij ons op één en we vinden het daarom belangrijk dat je een dienstverlenende persoonlijkheid bent. Herken jij jezelf hierin en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Jouw Job!

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor alle mutaties die we binnenkrijgen van onze klanten. Denk hierbij aan adreswijzigingen tot opzeggingen en van automutaties tot intermediairwijzigingen. Misschien zijn sommige woorden en termen nog nieuw voor je, maar daar maken je nieuwe collega’s jou in wegwijs. Jij wordt verantwoordelijk voor de administratie en de correcte verwerking hiervan. Het kan ook zijn dat je wordt ingezet op onze afdeling ‘Overvoer-Oversluit’ of dat je aan de slag gaat bij als Medewerker Rekening Courant. Het ligt er maar net aan waar jouw sterke punten liggen, en waar wij samen na een eerste kennismakingsgesprek de beste aansluiting bij vinden voor jou. Over het algemeen worden dit jouw taken:

 • Het verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties;
 • Het opmaken van nieuwe polissen in ons computersysteem;
 • Het intern afstemmen met overige afdelingen voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden;
 • Het oppakken van alle andere voorkomende administratieve afdelingswerkzaamheden;
 • Het onderhouden van contacten met onze klanten en stakeholders (de aangesloten tussenpersonen en maatschappijen);

Maar als je het ook leuk vindt om met cijfers bezig te zijn, kun je ook eventueel de volgende taken oppakken:

 • Het verwerken van hoognodige correctieboekingen;
 • Het opstellen van overzichten ter betaling voor je collega’s van de financiële afdeling.

Jouw rol als Administratief Medewerker zal dus voornamelijk liggen in de administratieve afhandeling van de diverse processen. Je werkt dagelijks met verschillende collega’s aan een diversiteit aan administratieve en ondersteunende werkzaamheden, die we wekelijks met elkaar afstemmen. Iedereen in zijn waarde laten en het beste in de persoon naar boven halen, dat is waar we met z’n allen voor gaan!

Wie ben jij?

Wij zoeken een kwaliteitsgerichte medewerker met een hands-on werkmentaliteit. Verder heb je een proactieve houding, ben je resultaatgericht en heb je een drive om de klant optimale service te bieden. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende werkzaamheden:

 • Je hebt minimaal een afgerond mbo+ diploma;
 • Je bent parttime of fulltime beschikbaar (minimaal 24 uur, maximaal 40 uur);
 • Je hebt een aantal jaren concrete werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Je wordt door jouw (oud-)collega’s een echte rots in de branding genoemd;
 • Je bent in bezit van of bereid om het diploma Wft Adviseur Basis te behalen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen alle afdelingen heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

 

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen als specialist. VCN is een onderdeel van de Veldsink Groep; een gezonde, groeiende organisatie met een landelijke dekking. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?