Administratief Medewerker Zakelijk

24-40 uur

Assen

Mbo

VCN is een snelgroeiende organisatie in de financiële dienstverlening met een no-nonsense mentaliteit en een plezierige werksfeer. Wij zoeken een enthousiaste, vakkundige en betrokken collega om onze Zakelijke afdeling te versterken!

Jouw job!

Als Administratief Medewerker Zakelijk ben je verantwoordelijk voor alle volmacht mutaties, van adreswijziging tot opzegging en van automutatie tot intermediairwijziging. Jij wordt verantwoordelijk voor de administratie en de correcte verwerking hiervan. Concreet ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Het verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties binnen de volmacht kanaal;
 • Het opmaken van nieuwe polissen in volmacht;
 • Het intern afstemmen met overige afdelingen voor wat betreft de uit te voeren werkzaamheden;
 • Het oppakken van alle andere voorkomende administratieve afdelingswerkzaamheden;
 • Het onderhouden van contacten met onze klanten en stakeholders (de aangesloten tussenpersonen en maatschappijen).

Jouw rol zal dus voornamelijk liggen in de administratieve afhandeling van de diverse processen. Je werkt dagelijks met vijf andere collega’s aan een diversiteit aan administratieve en ondersteunende werkzaamheden, die we wekelijks met elkaar afstemmen. Iedereen in zijn waarde laten en het beste in de persoon naar boven halen, dat is waar we met z’n allen voor gaan.

Wie ben jij?

Wij zoeken een kwaliteitsgerichte medewerker met een hands-on werkmentaliteit. Verder heb je een proactieve houding, ben je resultaatgericht en heb je een drive om de klant optimale service te bieden. Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende kenmerken:

 • Je hebt minimaal een afgerond mbo+/hbo diploma;
 • Je bent 24 tot 40 uur beschikbaar;
 • Je hebt een aantal jaren concrete werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Je wordt door jouw (oud-)collega’s een echte rots in de branding genoemd;
 • Je bent in bezit van of bereid om Wft diploma’s te behalen, te beginnen met Wft Basis;
 • Ervaring met het CRM-systeem ANVA is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wie zijn wij

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Ons team

Je maakt als Acceptant Schade Zakelijk onderdeel uit van het team Zakelijk, in totaal 21 collega’s verdeeld over Assen (16 collega’s) en Rijssen (5 collega’s). Het team bestaat uit 5 backoffice medewerkers en 16 acceptanten, aangestuurd door één teamleider in samenwerking met één coördinator.

Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. Met ons team bouwen we aan een groot, zakelijk bolwerk in Assen, Rijssen en omgeving waarin kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?