Medewerker Verzekeringen Polisopmaak/-overvoer Rijssen

32-40 uur

Rijssen

Mbo/hbo

Ben jij een ervaren assurantiemedewerker en is niets jou te gek op het gebied van administratie? Dan zijn wij bij ons kantoor in Rijssen op zoek naar jou! Voor het team in Rijssen zijn wij op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om de inhoud in te duiken op het gebied van verzekeringen en hou je ervan om jezelf vast te bijten in uitdagende projecten? Dan is dit de functie voor jou!

Jouw Job!

Als Medewerker Verzekeringen Polisopmaak/-overvoer Rijssen ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van een diversiteit aan werkzaamheden binnen onze volmachten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opmaken en overvoeren van particuliere en zakelijke verzekeringspolissen van de met ons samenwerkende tussenpersonen en maatschappijen. Jij bent hun aanspreekpunt en zorgt voor de correcte verwerking van de verschillende verzekeringspakketten. Naast bovenstaande taken behoren onderstaande werkzaamheden ook tot belangrijke taken die je uit gaat voeren:

 • Het afhandelen van diverse administratieve werkzaamheden zoals de agendering, roy databevragingen, RDW controles, UBO her controles etc.;
 • Het verzorgen van de dagverwerking en de postverzending.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste teamspeler die uitstekend zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Je hebt inlevingsvermogen en je voelt jezelf betrokken bij het bedrijf. Je bent een echte dienstverlener en je voelt je verantwoordelijk voor onze klanten en het succes van ons bedrijf. Daarnaast ben je een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Verder herken jij jezelf ook in de volgende omschrijving:

 • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier (pré);
 • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in de verzekeringsbranche;
 • Je hebt goede kennis van Anva;
 • Je hebt goede kennis van acceptatie;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring bij een serviceprovider;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rijssen;
 • Je bent accuraat, gestructureerd, kwaliteitsgericht;
 • Je heb enige ervaring met telefonisch contact met klanten.

Dit zijn wij

VCN Noord is onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team van 17 medewerkers binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en we staan open voor ieders eigen initiatieven. Ook bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?