Administratief Medewerker Beurs

24-32 uur

Assen

Mbo/Hbo

Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Beurs voor onze BV Cascade Verzekeringsgroep  in Assen. Haal jij energie uit alles wat met administratie te maken heeft? Wil jij daarnaast graag een volgende stap zetten in de verzekeringswereld? Dan komen wij graag met jou in contact!

Cascade Verzekeringsgroep is, net als VCN, onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Jouw Job

Onze beursafdeling houdt zich bezig met het aanbieden van verzekeringsoplossingen voor niet standaard  risico’s. Dit zijn risico’s  waarvoor niet direct een oplossing kan worden geboden vanuit onze volmachten of ons provinciale kanaal. Via een digitaal systeem, genaamd e-ABS, worden deze niet standaard oplossingen  afgestemd met verzekeringsmaatschappijen.

In jouw functie als Administratief Medewerker Beurs ben je verantwoordelijk voor het opmaken en versturen van beurspolissen als gevolg van aanvragen, mutaties, naverrekeningen en royementen. Communicatie met verzekeraars hiervoor vindt voornamelijk plaats via genoemd e-ABS-systeem, via mail en middels telefonisch contact. Ook maak je gebruik van ons backofficesysteem ANVA om klant- en polisgegevens te verwerken en onderhoud je contacten met onze klant, het intermediair. Kortom, een veelzijdige administratieve functie met afwisselende contacten!

Wie ben jij?

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau.
 • Je bent in het bezit van Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en werkt systematisch en accuraat.
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt minimaal vier jaar ervaring met verzekeringen (pré).
 • Je hebt ervaring met ANVA (pré).
 • Je bent in het bezit van Assurantiediploma A (pré).

Dit zijn wij

Je maakt als Administratief Medewerker Beurs onderdeel uit van het team Inkoop en werk je nauw samen met de afdeling Provinciaal. Deze teams bestaan uit zes collega’s. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan om de gewenste verzekeringsoplossingen aan te (kunnen)bieden. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. Cascade Verzekeringsgroep is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden je onder andere:

 • een prettige werkomgeving met ruimte om je kwaliteiten optimaal te benutten.
 • een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
 • de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen.
 • 29 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband).
 • een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk via recruitment@vcn.nl of 06-12404511.

Interesse gewekt?