Medewerker Overvoer

Medewerker Overvoer

24-40 uur

Nuenen

Mbo/Hbo

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid met een dienstverlenende instelling? Dan zijn wij op ons kantoor in Nuenen op zoek naar jou! Vind jij het leuk om de inhoud in te duiken op het gebied van verzekeringen en ontwikkel jij jezelf graag verder op dit gebied? Werk je graag in een organisatie waar er volop doorgroeimogelijkheden zijn? Dan is dit de functie voor jou!

Jouw job!

Als medewerker overvoer ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van een diversiteit aan administratieve werkzaamheden ten behoeve van afspraken die wij hebben gemaakt met verzekeringsmaatschappijen (ook wel ‘volmachten’ genoemd). Jij wordt verantwoordelijk voor het opmaken en overvoeren van particuliere verzekeringspolissen van de met ons samenwerkende tussenpersonen en maatschappijen. Daarnaast zorg je voor de correcte verwerking van de verschillende verzekeringspakketten. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoort:

 • Het accepteren, beoordelen en overvoeren van verzekeringspolissen van nieuwe klanten in onze volmacht administratie;
 • Het controleren van overgevoerde polissen op volmacht richtlijnen;
 • Het opmaken van offertes en het beoordelen van aanvragen binnen ons eigen extranet;
 • Het schakelen met de klant om informatie op te halen.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste teamspeler die zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Je hebt inlevingsvermogen en je voelt je verantwoordelijk voor jouw projecten. Je bent een echte dienstverlener en je zet je graag in voor onze klanten en het succes van jouw team. Verder herken jij jezelf ook in de volgende omschrijving:

 • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier (of bereid ze te behalen);
 • Je hebt bij voorkeur 1 à 2 jaar werkervaring in een administratieve functie, maar ook starters met affiniteit voor verzekeringen zijn welkom;
 • Je kan gestructureerd en kwaliteitsgericht werken.

Over ons

VCN is een sterk groeiende financiële organisatie. Wij zijn succesvol, ambitieus, hebben een onafhankelijke positie ingenomen en zijn sinds 1993 actief als serviceprovider om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. We geloven in de kracht van persoonlijk advies en omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich juist richten op het adviseren van hun eigen klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Over het team

Het team bestaat uit negen medewerkers, waarvan één coördinator en één teamleider. Het team is een mix van jong tot oud en van kort tot lang in dienst. We beschikken over veel kennis waar jij als nieuwe collega gebruik van kan maken zodat je het vak snel oppikt. De collega’s staan voor elkaar klaar en ze gaan er samen voor om het teamdoel te bereiken.

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen! We investeren in onze werknemers met persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453. Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?