Accountmanager

40 uur

Nuenen

Hbo

Als Accountmanager heb jij een cruciale rol voor onze relaties om onze gezamenlijke ambities onder het credo ‘samen ondernemen’ waar te maken. Jij zorgt vanuit jouw expertise voor de juiste vertaling om zo de groei van onze relaties én VCN te realiseren.

Jouw Job!

Als Accountmanager(*) bij VCN bouw je een vertrouwensband op met je (potentiële) klanten. Jij weet wat ondernemers bezighoudt en signaleert kansen en bedreigingen. Jij kunt op ondernemersniveau sparren over de markt, visie en strategie en bent daarin een stevige gesprekspartner voor de ondernemer. Je verkent de (potentiële) wensen en behoeften van de klant en vertaalt deze naar een passend ondernemersadvies. Je neemt de regie in de benodigde werkzaamheden en betrekt de juiste VCN specialist bij je onderzoek en advies. Jouw activiteiten resulteren in een optimale samenwerking met de klant, waarbij je onderhandelt binnen commerciële kaders.

Je bent in staat om commerciële doelstellingen te realiseren bij (potentiële) klanten in de wereld van het (lokale) assurantie intermediair. Je stelt zelfstandig een salesplan op voor de korte en lange termijn gericht op continuïteit en groei. Samenwerken staat bij jou voorop! Je organiseert het commerciële proces samen met je collega’s en neemt daarin graag het initiatief. Binnen het team creëer jij ondernemersgeest, eigen verantwoordelijkheid en individuele ontwikkeling, doordrenkt met een grote dosis bevlogenheid.

Wie ben jij?

Jij bent dé ambassadeur van VCN en hebt je eigen klantenportefeuille waarover jij de regie voert!

Jij voelt feilloos de behoeften van onze klanten aan en bent in staat om deuren te openen en langdurige relaties aan te gaan. Jij bent in staat om door persoonlijk contact klanten langdurig aan VCN te verbinden.

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde commerciële of bedrijfskundige opleiding;
  • affiniteit met de financiële dienstverlening en in het bijzonder met het (lokale) assurantie intermediair en verzekeringsmaatschappijen;
  • ruime saleservaring en een bewezen track record in het genereren van new business;
  • zelf startend vermogen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een betrokken en bevlogen persoonlijkheid die goed kan luisteren;
  • een eigen visie op organisatieverandering en het adviseren van ondernemers;
  • resultaatgericht, ondernemend, creatief en hebt lef;

Jouw klanten zijn het (lokale) assurantie intermediair die samen met ons ondernemen.

Waarom onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Goede vraag! VCN is onderdeel van Veldsink Groep, met ruim 1100 medewerkers, de grootste onafhankelijke financiële dienstverlener van Nederland.
Wat is onze succesformule?  We werken volgens een duidelijke visie waarbij Ondernemerschap, Relatiegericht en Persoonlijk Betrokken centraal staan. We denken in ‘ja en’ ipv ‘ja maar’ en in alle keuzes die we maken kiezen we voor die keuze die bijdraagt aan de continuïteit van ons mooie bedrijf.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht maar dynamisch team binnen onze ondernemende organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden cursussen of opleidingen die bijdragen aan het ontwikkelen van je vaardigheden binnen jouw functie.  We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket (29 vrije dagen, auto van de zaak, bonusregeling, collectieve pensioenregeling en een laptop).

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Voel jij je aangesproken en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Indien je inhoudelijke vragen hebt kun je rechtstreeks contact opnemen met Richard van Eck (Salesmanager) op: 06-82314587

(*) voor de werving gebruiken we de titel Accountmanager, zelf hanteren we de naam Relatiemanager.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?