Acceptant Zakelijk

36-40 uur

Nuenen

Mbo/Hbo

Momenteel zijn we op zoek naar een Acceptant Zakelijke Verzekeringen op ons hoofdkantoor in Nuenen. Weet jij het een en ander van de zakelijke klant en denk je als acceptant van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Dan zijn wij benieuwd naar je!

Jouw Job

Als acceptant schade zakelijk ga je op onze afdeling zakelijk werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie. Als Acceptant Zakelijke Verzekeringen ben je hét aanspreekpunt voor bij ons aangesloten tussenpersonen. Door jouw ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van onze tussenpersonen en hun MKB-relaties.

Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke verzekeringen. Het is een veelzijdige functie waarbij jouw commerciële en inhoudelijke skills ervoor zorgen dat iedere klant van hoogwaardig advies wordt voorzien.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst/buitendienst of bij een andere serviceprovider.

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
  • Je bent in het bezit van Wft Schade Zakelijk;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met zakelijke verzekeringen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
  • Je bent dienstverlenend en doortastend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent commercieel en in staat om (binnen het team) zelfstandig te werken.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Het team Zakelijk in Nuenen bestaat uit veertien collega’s. Iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?