Acceptant Verzekeringen Nuenen

32-40 uur

Nuenen

Mbo/hbo

Als Acceptant Verzekeringen ben jij altijd op zoek naar oplossingen. Ben jij onze nieuwe collega die alles weet over particuliere schadeverzekeringen? Lijkt het je leuk om met jouw expertise verzekeringsrisico’s te beoordelen? Doe je er alles aan om de klant te helpen met het onderbrengen van zijn verzekeringen bij de meest geschikte maatschappij? Maatwerk bieden vind jij namelijk belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant! Adviseren laat je liever aan het intermediair over, jij spart liever met andere verzekeringsprofessionals. Benieuwd? Lees dan snel verder en solliciteer!

Jouw Job!

Zodra je binnen bent, word je verwelkomt door een frisse, lichte omgeving. De koffieapparaten staan klaar om jouw dag goed te laten beginnen. Na het opstarten van je computer en de nodige ‘goedemorgen’ ga je aan de slag met de beschikbare systemen. Je screent deze en stelt een prioriteitenlijstje samen. Afhankelijk van welke dag het is, heb je een dagstart met je collega’s en je teamleider.

Dan begin je met het beoordelen van de aanvragen en wijzigingen van onze klanten via ons systeem, genaamd VEA. Veel van de aanvragen zullen bijna automatisch gaan, andere zijn wat complexer. In die gevallen weet je dat je altijd bij je collega’s terecht kunt. Samen gaan jullie bekijken wat de beste aanpak is voor deze situatie.

Door de dag heen beoordeel jij of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmacht en sta jij tussenpersonen telefonisch te woord. Ook zorg jij voor oplossingen voor niet standaard risico’s zodat onze tussenpersoon haar klant kan voorzien van een goede verzekering.

Iedere dag werk je mee aan het verbeteren van de positie van het intermediair. Samen met je 200 collega’s van VCN ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op het persoonlijke advies richting de eindklant. Dit doe je door het aanbieden van producten en diensten van alle gerenommeerde verzekeraars, waarvan we momenteel 15 volmachten en meerdere provinciale agentschappen in ons bezit hebben.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider. Je herkent jezelf daarnaast in de onderstaande omschrijving:

 • Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Adviseur Schade Particulier;
 • Je hebt minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in de verzekeringsbranche;
 • Je bent leergierig en hebt een drive om je te ontwikkelen;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
 • Je bent dienstverlenend en doortastend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons team

Team Acceptatie is met zo’n 40 collega’s één van de grootste teams binnen VCN. De afdeling is opgedeeld in klantteams. Door de keuze voor klantteams heeft iedere tussenpersoon te maken met eigen vaste contactpersonen. Deze klantteams zorgen ervoor dat zoveel mogelijk aangeboden risico´s binnen de volmachten ondergebracht kunnen worden. Kan dat niet? Dan wordt er gekeken of het ondergebracht kan worden bij een Provinciaal inkoopkanaal.

Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wie zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?