Acceptant Schade Zakelijk Assen

32-40 uur

Assen

Mbo

Krijg jij energie van het beoordelen en accepteren van zakelijke risico’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Acceptant Schade Zakelijk op ons kantoor in Assen. Weet jij het een en ander van de zakelijke klant en denk je als acceptant van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Vind je het daarnaast ook leuk om in een situatie te duiken en te onderzoeken of de klant past binnen de voorwaarden van onze verzekeringsmaatschappij? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

VCN Verzekeringen is onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Jouw Job!

Als Acceptant Zakelijke Verzekeringen ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten: het intermediair. Door jouw ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van onze klanten en hun MKB-relaties.

Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke verzekeringen. Het is een veelzijdige functie waarbij jouw commerciële en inhoudelijke skills ervoor zorgen dat iedere klant van hoogwaardig advies  wordt voorzien.

Wie ben jij?

  • Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk.
  • Je bent in het bezit van de onderdelen; A-Algemeen, A-Brand en A-Varia of bereid deze te behalen;
  • Je hebt kennis en ervaring met garageverzekeringen;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring met zakelijke verzekeringen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
  • Je bent dienstverlenend en doortastend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wie zijn wij?

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Ons team

Je maakt als Acceptant Schade Zakelijk onderdeel uit van het team Zakelijk. Dit team bestaat uit elf collega’s. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?