Acceptant Schade Zakelijk

40 uur

Assen

Mbo/Hbo

Wij zijn op zoek naar een Acceptant Schade Zakelijk voor onze BV Cascade Assuradeuren in Assen. Weet jij het een en ander van de zakelijke klant en denk je als acceptant van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Dan zijn wij benieuwd naar je!

Cascade Assuradeuren is onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Jouw Job!

Als Acceptant Zakelijke Verzekeringen ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten: het intermediair. Door jouw ervaring in de zakelijke verzekeringsmarkt ben je in staat de juiste verzekeraars en producten te koppelen aan de wens van onze klanten en hun MKB-relaties.

Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van zakelijke verzekeringen. Het is een veelzijdige functie waarbij jouw commerciële en inhoudelijke skills ervoor zorgen dat iedere klant van hoogwaardig advies  wordt voorzien.

Wie ben jij?

  • Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk;
  • Je hebt enige jaren ervaring met zakelijke verzekeringen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
  • Je bent dienstverlenend en doortastend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ons team

Je maakt als Acceptant Schade Zakelijk onderdeel uit van het team Zakelijk. Dit team bestaat uit zeven collega’s. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. Cascade Assuradeuren is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking.  We bieden je onder andere:

  • Een uitdagende functie in een team waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055

Interesse gewekt?