Acceptant Schade Particulier Rijssen

32-40 uur

Rijssen

Mbo+/hbo

Jij bent als Acceptant Schade Particulier altijd op zoek naar oplossingen. Je doet er alles aan om de klant te helpen en zijn verzekering onder te brengen bij de meest geschikte maatschappij. Maatwerk bieden vind je belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant. Adviseren aan de eindklant heeft niet je voorkeur. Jij wil liever sparren met andere verzekeringsprofessionals.

VCN Noord is onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Jouw Job!

Als Acceptant Particulieren Volmacht ben jij het aanspreekpunt voor al onze aangesloten tussenpersonen! Jij bent de deskundige die beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmachten. Complexe aanvragen en niet-standaard risico’s zie je als een uitdaging. Jij bent hierbij in de lead en kunt prima inschatten of deze te accepteren zijn. Jij zorgt ervoor dat de tussenpersoon zijn klant kan voorzien van een goede verzekering. Je staat elke relatie op een persoonlijke, oplossingsgerichte manier te woord en pikt signalen op om steeds beter op de behoeften van de relatie in te spelen!

Iedere dag werk je mee aan het verbeteren van de positie van het intermediair. Samen met al je collega’s van VCN ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op het persoonlijke advies richting de eindklant. Dit doen we door het aanbieden van producten en diensten van alle gerenommeerde verzekeraars, waarvan we momenteel 17 volmachten en 80 provinciale agentschappen in ons bezit hebben.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider. Je herkent jezelf daarnaast in de onderstaande omschrijving:

 • Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis en Wft Adviseur Schade Particulier;
 • Je hebt minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in de particuliere verzekeringen;
 • Je hebt ervaring met ANVA, dit is een pré;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
 • Je bent leergierig en hebt een drive om je te ontwikkelen;
 • Je bent commercieel en in staat om (binnen het team) zelfstandig te werken;
 • Je bent dienstverlenend en doortastend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit zijn wij

VCN Noord is onderdeel van de Veldsink Groep. Wij zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid.

Ons team

Je maakt als Acceptant Schade Particulier onderdeel uit van het team Particulier, bestaande uit 5 medewerkers. Iedereen is servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN Noord is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en we staan open voor ieders eigen initiatieven. Ook bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?