Acceptant Schade Particulier

36-40 uur

Goes

Mbo/Hbo

Voor onze afdeling Volmacht in Goes zijn wij op zoek naar een Acceptant Schade Particulier. Jij bent als Acceptant altijd op zoek naar oplossingen. Je doet er alles aan om de klant te helpen en zijn verzekering onder te brengen bij de meest geschikte maatschappij. Maatwerk bieden vind je belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant. Adviseren aan de eindklant heeft niet je voorkeur. Jij wil liever sparren met andere verzekeringsprofessionals.

Jouw Job

Als Acceptant Schade Particulieren ben jij het aanspreekpunt voor al onze aangesloten tussenpersonen! Jij bent de deskundige die beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmachten. Complexe aanvragen en niet-standaard risico’s zie je als een uitdaging. Jij bent hierbij in de lead en kunt prima inschatten of deze te accepteren zijn. Jij zorgt ervoor dat de tussenpersoon zijn klant kan voorzien van een goede verzekering. Je staat elke relatie op een persoonlijke, oplossingsgerichte manier te woord en pikt signalen op om steeds beter op de behoeften van de relatie in te spelen!

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider. Je herkent jezelf daarnaast in de onderstaande omschrijving:

  • Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Wft Adviseur Schade Particulier;
  • Je hebt minimaal een jaar ervaring met schadeverzekeringen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
  • Je bent dienstverlenend en doortastend, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Je maakt als Acceptant Schade Particulier onderdeel uit van het team Volmacht in Goes/Spijkenisse. Dit team bestaat uit 27 collega’s. Iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen aanbieden die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Chantal Schoenmakers via recruitment@vcn.nl of 06 38908055.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?