Acceptant Particuliere Verzekeringen

24-40 uur

Rijssen

Mbo4+

Als Acceptant Verzekeringen ben jij altijd op zoek naar oplossingen. Ben jij onze nieuwe collega die alles weet over particuliere schadeverzekeringen? Lijkt het je leuk om met jouw expertise verzekeringsrisico’s te beoordelen? Doe je er alles aan om de klant te helpen met het onderbrengen van zijn verzekeringen bij de meest geschikte maatschappij? Maatwerk bieden vind jij namelijk belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant! Adviseren laat je liever aan het intermediair over, jij spart liever met andere verzekeringsprofessionals. Benieuwd? Lees dan snel verder en solliciteer!

Jouw job!

Zodra je binnen bent, word je verwelkomt door verschillende collega’s van afdeling Schade, Particulier & Zakelijk. De koffieapparaat staat klaar om jouw dag goed te laten beginnen. Na het opstarten van je computer en de nodige ‘goedemorgen’ ga je aan de slag met de beschikbare systemen. Je screent deze en stelt een prioriteitenlijstje samen. Afhankelijk van welke dag het is, heb je een dagstart met je collega’s en je teamleider.

Dan begin je met het beoordelen van de aanvragen en wijzigingen van onze klanten via ons systeem, genaamd VEA. Veel van de aanvragen zullen bijna automatisch gaan, andere zijn wat complexer. In die gevallen weet je dat je altijd bij je collega’s terecht kunt. Samen gaan jullie bekijken wat de beste aanpak is voor deze situatie.

Door de dag heen beoordeel jij of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmacht en sta jij tussenpersonen telefonisch te woord. Ook zorg jij voor oplossingen voor niet standaard risico’s zodat onze tussenpersoon haar klant kan voorzien van een goede verzekering.

Iedere dag werk je mee aan het verbeteren van de positie van het intermediair. Samen met je 200 collega’s van VCN ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op het persoonlijke advies richting de eindklant. Dit doe je door het aanbieden van producten en diensten van alle gerenommeerde verzekeraars, waarvan we momenteel 15 volmachten en meerdere provinciale agentschappen in ons bezit hebben.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verbreding of verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider, maar we staan ook open voor een overstap vanuit een andere branche. Je herkent jezelf daarnaast in de onderstaande omschrijving:

 • Je hebt mbo4+ of hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent leergierig en hebt een drive om je te ontwikkelen;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met volmachten;
 • Je bent dienstverlenend en doortastend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt Wft Basis en Wft Adviseur Schade Particulier in je bezit óf je bent bereid om deze te behalen.

Wie zijn wij?

VCN is als serviceprovider sinds 1993 actief om de positie van onze klanten, het intermediair, te versterken. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij het intermediair volledig ontzorgen, kunnen zij zich richten op het adviseren van klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Binnen de schadeafdeling van VCN heerst een professionele, informele en ondernemende werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat kennis onderling gedeeld wordt, zodat we zo effectief mogelijk kunnen handelen.

Ons team

Je komt in een hecht team terecht, waar ze samen streven naar stabiliteit, balans en een goede sfeer. De collega’s hebben iets voor elkaar over en dat maakt dat de samenwerking onderling goed verloopt. Het team bestaat uit één teamleider, 5 acceptanten en 2 medewerkers op de backoffice. Ze staan klaar om je te ontvangen!

VCN is een onderdeel van Veldsink Groep!

Veldsink Groep is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is binnen de financiële- en arbodienstverlening. Wat in 1979 begon met één advieskantoor (Veldsink Advies Nuenen), is inmiddels uitgegroeid tot een groep met meerdere bedrijven die samen de schakels binnen onze (keten)dienstverlening vormen. De warmte, nuchterheid en betrokkenheid is hier dagelijks voelbaar en daar zijn we trots op. We groeien door ons ondernemerschap, gedrevenheid en door het feit dat alle medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Bekijk deze video om meer te weten te komen over Veldsink Groep.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We werken op een prettige manier samen binnen een informele sfeer. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. En er is meer:

 • Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek;
 • Voordeliger sporten.

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Melissa Raijmakers via recruitment@vcn.nl of 06-42088453.

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

Interesse gewekt?