Acceptant Inkomen

36-40 uur

Nuenen

Mbo/Hbo

Jij bent altijd op zoek naar oplossingen. Je doet er alles aan om de klant te helpen en zijn verzekering onder te brengen bij de meest geschikte maatschappij. Maatwerk bieden vind je belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant. Adviseren aan de eindklant heeft niet je voorkeur. Jij wil liever sparren met andere verzekeringsprofessionals

Jouw Job

Als  acceptant Inkomen ga je op onze afdeling verzuim werken. Deze afdeling is een specialistisch team binnen onze organisatie. In jouw functie word je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; bij VCN zijn dit niet de eindklanten, maar de tussenpersonen.

Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het beoordelen, offreren en accepteren van risico’s op het gebied van inkomensverzekeringen. De toegevoegde waarde van VCN is dat we offertes kunnen leveren vanuit verschillende maatschappijen. Vanuit onze vijf volmachten op dit gebied hebben we snel in beeld wat de beste verzekering is voor de klant. Je houdt de procesgang op de afdeling in de gaten, signaleert knelpunten en stelt verbeterpunten op.

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider.

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
  • Je bent in het bezit van Wft Inkomen;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol op het gebied van Inkomen;
  • Je kunt goed in teamverband werken, maar bent ook in staat om taken zelfstandig op te pakken;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Dit zijn wij

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Het team Inkomen bestaat uit zeven collega’s, iedereen is klant- en servicegericht en staat klaar voor de klant. Vanuit onze expertise kunnen we hen te woord staan en oplossingen bieden, die ze zelf niet hebben bedacht. We delen onze kennis graag en halen energie uit een goede klanttevredenheid. Aan de andere kant verliezen we nooit het commerciële aspect van ons vak uit het oog.

Wat bieden wij?

Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We investeren in je door het bieden van persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Tevens bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een team, waarin je jezelf de komende jaren kan ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris met prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • 29 vakantiedagen;
  • Een medewerkerskorting op schadeverzekeringen;

Sollicitatie procedure

Druk op de onderstaande button en binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Zorg wel dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan.

Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.

Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en een collega uit het team. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!

Omdat we je graag goed willen leren kennen ga je ook nog met iemand van onze afdeling P&O in gesprek, vaak samen met een andere collega of leidinggevende.

Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij VCN!

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze recruiter Jill van der Vorst via jvdvorst@vcn.nl of 06-12404511

Interesse gewekt?